Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Sajtóhír: Az előző BL-idény egyik meglepetéscsapata is vinné Szalait – ennyit kér érte a Fenerbahce

    Így kibővült az Atalanata-val a rebesgetett kérők sora:

    "Mint ismert, nem lesz egyszerű megtartania a Fenernek Szalait, hiszen korábban már az Atlético Madrid, a Sevilla, a Leicester, a West Ham, az AS Roma és a Lazio érdeklődéséről is lehetett olvasni."

    itt a cikkben 20M eurós vételárat írtak, de korábban - ha jól emlékszek - volt szó 25M-ről is, hogy az alatt nem akarják eladni

    régebbi írás. jún. 22:
    “Aligha látjuk már Nagy Ádámot az Eb után” – Angliában a magyar játékos klubváltása is téma

    ___

    FINNORSZÁG

    A koronavírusos fertőzés növekedését okozták Finnországban az Oroszországból hazatérő labdarúgó-szurkolók - jelentették be csütörtökön a finn egészségügyi hatóságok.
    A finn válogatott két mérkőzést is játszott az Európa Bajnokságon Szentpétervárott, és azóta csaknem száz fertőzöttet szűrtek ki, döntő többségükben focirajongót két határátkelőnél. Finnországban június első felében a napi új fertőzések száma félszáz körül volt, mostanra megkétszereződött.
    Finn egészségügyi szakértők meglepőnek tartják a rosszabbodást, mivel a finn drukkerek zömmel csak egymással érintkeztek, mégis pár nap alatt igen hamar megfertőződtek. (Index)

    ___

    SPANYOLORSZÁG

    A következő szezonban visszatérhetnek a nézők a stadionokba a spanyolországi sporteseményeken.
    Carolina Darias egészségügyi miniszter csütörtöki bejelentése szerint a nézőszámot eleinte még korlátozni fogják az egyes régiók koronavírus-helyzetétől függően.
    A spanyol labdarúgó-bajnokságban várhatóan hetven százalékos befogadóképességgel üzemelhetnek a stadionok a szezon elején. (MTI)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák