Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #150719 üzenetére

    Naaa, az ő segélykiáltásuk semmit sem ér?
    Majd a végén lessünk rá az összesítettre, hogy ne csak a City és a PSG legyen kiemelve.
    Sancho után aztán nehogy befigyeljen egy Varane 400k Ł-os heti fizuval.
    Nehogy tönkremenjenek már, vagy kikapjanak a vérmes angol alsóháztól.
    Rumours.
    Ben White --> Arsenal 50M Ł
    Kounde --> Chelsea 70M Ł

    Jóságos Perez mikor áll elő MBappé leigazolásával? Mert ugye a foci haldoklik, csak úgy maradhat életben ha habfehérbe öltözik ő is és Haaland is. Ha a PSG mellett a City is véres rongy, akkor nem értelek titeket, mégis jó lenne különligában lenni velük?

    "We are not excluding anyone, but everyone can't be there. A Roma-Sampdoria has less interest than a Manchester United-Paris Saint German. The fans are in charge here."
    Meg a kedves mama te retek patkány vén bűnöző. Ez a féreg ott hazudik és ferdít a saját szájíze szerint ahol csak tud, itt éppen összemossa egy ország bajnokságát egy nemzetközi kupával. Nem baj, mentsétek meg magatokat, úgysem lehet mindenkit megkerülni büntetlenül. Azt nem említi milyen jó volt az EL döntő? Nofene...

    Ja és pls szapuljátok még az UEFA-t, jó olvasni, főleg, amikor ránézek a mérlegre és a másikban ez a mocsok van. :) Btw a katari vb-n kíváncsi leszek a szivárványokra.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák