Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LyonnaisFan1

    őstag

    Már csak pár óra, és magunk mögött hagyhatjuk ezt a zaklatott évet.
    Labdarúgás szempontjából kijutott ám mindenből nekünk szurkolóknak. Örömökból, bánatokból, stb.
    Válogatottunk sikeres évet zárhatott le, és megcsinálták azt, amit megkövetelt a haza. :R
    A Ferencváros kijutott újra a legjobbak közé, amivel a magyar labdarúgást is visszahelyezte a nemzetközi futball térképére. A Mol Fehérvár is közel volt, hogy a Fradihoz hasonlóan képviselje labdarúgásunkat egy másik sorozatban.
    A Debrecen nagyon hosszú idő után kiesett az élvonalból, amit mind a szurkolók, mind a játékosok/stábtagok/ésatöbbi rosszul viselt el. A békát le kellett nyelniük.
    A Diósgyőr éppenhogy csak bentmaradt. Nagy szerencse volt, hogy a még ""nyerő szériában"" össze lett gyűjtve a bentmaradáshoz szükséges pontegység.
    A Kaposvár a mindenkori mb1 legkevesebb szerzett pontszámával búcsúzott az élvonaltól, de azért mi ki tudtunk kapni a cukorgyáriaktól. :C Bár az előző idény utolsó meccsein már mindenkinek lefeküdtünk. A Loki-Dió 4-0 sem volt tiszta. Az sem volt véletlen, hogy utána ""távozott"" Brkovic.
    Félbeszakadt a bajnokság, ami aztán újra tudott indulni, és végül ha nézők nélkül is, de be tudott fejeződni különösebb gond nélkül.
    Más országok inkább a bajnokság befejezését látták jónak, és ideje korán lettek bizonyos eredmények kihirdetve.
    A Lyon 21 év után nem indult nemzetközi szintéren, ami nagyban volt köszönhető azon döntésnek, miszerint az l1-nek vége. És a jelen tabella alapján lettek eredmények hirdetve.
    A Lyon nem volt kupaszereplős helyen, és a mentsvárak sem nyújtottak megoldást, mert kupasiker is elegendő lett volna.
    Pénzügyileg meg is sínylette az OL az egész herce hurcát, de úgy tűnik, hogy sikerült kikerülni a rossz spirálból, mert a folytatás elött a tabella legelső helyén. :C
    Bárcsak a végelszámolásnál is így maradna, és akkor újra győzelem. :R
    És akkor RG valahol kap egy szobrot Lyonban, hogy a psg haegemoniáját megtörték.

    A Bajnokok Ligájában a bajorok megállíthatatlanok voltak az egész elmúlt szezon során. Igazán megnehezíteni egyik csapat sem tudta a dolgukat. Írhatnám a Lyont, de nekik sem volt esélyük, nem volt a két csapat egy súlycsoportban. És igazság szerint a Bayern egy három kategóriával erősebb súlycsoport volt, mint a többiek.
    A Barcelona tudna erről mesélni, akik megsemmisítő vereséget voltak kénytelenek elszenvedni a késöbbi győztes ellen.
    Ha egy csapatot lehetne mondani, akit ezt a Covidos szarság pénzügyileg nem viselt meg, az a BAYERN MÜNCHEN. Pénzügyileg bivaly erősek, és nem véletlenül dominálnak, ahol szerepelnek. Ezt a mostani Bayernt tartom arra, hogy címet védjen, ami a BL-ben nem egyszerű. Riválok/Kemény ellen felek lesznek számukra dögivel, de megcsinálhatják újra a nagy menetelést. Akit méltó kihívónak tekintetenék számukra az a Liverpool lenne, persze csak akkor, ha Klopp a legerősebb hadseregével mehet a Bayern ellen. Mert a vörösöket alaposan letarolták a sérülések. Sztem nem látott hullám sújtott le rájuk.
    Még a PSG-t írhatnám esetleg. Az is lehet, hogy Isztanbulban megismétlődik egy Bayern-Psg döntő párharc. Elvileg lehet, ahogy néztem az ágakat, összefuthatnak a török nagyvárosban.
    Az a helyszín adott már a labdarúgásnak egy máig feledhetetlen legendás Milan-Pool döntőt. Adjon hát még egy ilyet. :R
    A Bayernben és a Párizsban fejenként lehetne is 3-3 gól egy parázs, teltházas mérkőzésen. ;]

    Most láttam, mennyire elkalandoztak az ujjaim a billentyűzeten, és mennyi mindent ütöttem le viszonylag kevés elgépelés nélkül. :C

    Lényeg, a lényeg. Szebb 2021-et nekünk szurkolóknak. Legyen a következő év jobb, és kevésbé zaklatott. :R
    A Lyon nyerje meg a bajnokságot (vagy ha nem, akkor 1-3), A Diósgyőr pedig ne essen ki az élvonalból. Kibaszott nehéz küldetés lesz ez.
    Ha a pletykák esetleg tfh. igazak, akkor meg is lehetne. Hallani olyat, hogy Varga Roland és Kiss Tamás on, de Vécsei sem lenne rossz a Fradiból.
    Na meg a ""mesternégyesünk"" takarodjon záros hátáridőn belül! :R

    Minden fórumlakó kedvenc focicsapatai menjenek olyan szezont, amilyet csak tudnak, a lehető legeredményesebben. :R

    Aki ezt elolvasta, annak hát köszönöm, nem is tudom mikor gépeltem ennyit valamin utoljára.
    Sztem még a papíros tippmixes korszakomban, amikor a tippmix.blog.hu (egyáltalán megvan még ez? :F ) oldalra írtam elemzéseket, meg meccsről hasznos holmikat.

    As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Új hozzászólás Aktív témák