Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #101193 üzenetére

    A 'pool ellen, hogy Dárdai szavaival éljek, végig egy Lucky Punch akcióra készültek, és félidőnként 1 kaput találó lövésük volt, összesen 3 lövésből, 1-et gólra is váltottak. A Liverpool 21x lőtt és 4x talált kaput, 0 gól, semmi nem jött össze.
    Labdabirtoklás 28-72.

    Arsenal ellen 12x lőtt a Swansea, 4x talált kaput és 3 gól lett belőle. Eközben az ágyúsoknál ez 9-4-1.
    Labdabirtoklás 26-74.

    A látottakból és a statból is az Arsenal fejetlensége jött le, mivel 3-ból minimum 2 gól a saját ökörségüknek köszönhető. Védekezésben a középpálya és a védelem is mint a fejetlen csirke. Nem mondtam, hogy nem érdemelte meg a Swansea, de szépen asszisztált az Arsenal.

    A 34 bekapott gól is beszédes... A United, a Chelsea és a Spurs is hasonló lőtt gólok tekintetésben, de sokkal kevesebbet kaptak. A 'pool pedig "sokat" kapott, de még így is öttel kevesebbet és cserében 11-gyel többet ért el.

    venember83: Igen, öreg Buffon nem vén Buffon. :) Amíg ő ott van a pályán nem tudom annyira egészségesen utálni a Juventust amennyire "kéne". :D Ő (sport)emberként igen komoly súlyt képvisel a mérleg másik tányérjában.

    (#101212) DeathAdder: De aláírtam volna azt a Dzeko-Batshu cserét + vételi opciót, még ha nem is játszhat a BL-ben... :U

    (#101216) venember83: Ez is igaz lehet. Ebben Dzeko jó pl., de akkor is 32 éves már...

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák