Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    venember83: Nincs mentség, persze, de a saját példámból kiindulva van valami alapja ennek.
    Ha kihagyok x edzést, legyen időben két hét, akkor amikor újra edzem olyan vagyok mint a kifacsart citrom. Ezután kell kb két hét mire visszanyerem azt a vitalitást amivel utána folyamatos terhelés esetén mégis konzisztens teljesítményt tudok nyújtani és nem érzek mellette túlzott izomfáradtságot, izomlázat, gyors savasodást.

    Mondjuk nekik van pénzük jobban étkezni, különböző jobbnál jobb tápkieg áll rendelkezésükre és masszőrök, fizioterapeuták. Nincs túl sok gondjuk ami pszichológiailag visszavetné őket, inkább az eredménykényszer és a legjobbak közé való tartozás érzésének megingása.
    Rég probléma nálunk az a bizonyos győztes mentalitás kérdés, amikor jól ment láttam az ökölrázást, az üvöltést, a harsány gesztusokat amiből erős sugárzik. Most pedig meccsek óta a révedezést a magába szállt arcokat látom a legjobb formában lévő játékosunkon Alissonon kívül.
    Nagyon szép, hogy Nainggolan ment megtapsolni a kanyart, de az ő karizmájára van a legnagyobb szükség a pályán, de említhető itt Kolarov, De Rossi és Manolas is. Ha ők öten nem olyanok mint az éhes farkas, akkor cuki farkaskölykökké válik mindenki.

    Pont itt jön ki szerintem az eladási pletykák hatása is. Tudat alatt ott mozoghat bennük, hogy mit fogok elérni ha egy jobb ajánlat esetén mindig megbontható a csapat, kivéve pár játékost akik amúgy maradni is szeretnének. Salah kérte az elengedését, de Paredes maradni akart és mi tagadás, bőven jobb volt mint Gonalons. Az arcára volt írva minden amikor el kellett mennie. :((( Dzeko értékesítése időszerű, de csak akkor lehetne esedékes ha nem egy jól mozgó, tehetséges de még éretlen srác lenne a helyén egy bizonyítási vágytól égő szürke Defrellel.
    Most úgy néz ki Dzeko marad, helyes, feltéve ha megembereli magát, mert neki sem tett jót az elmúlt pár hét, Defrel több dinamikát vitt be, és mivel Schick két hétre kidőlt kínomban már El Sha-Perotti-Ünder/Gerson sort raknék be inkább.
    Emerson viszont valószínű megy, viszonylag jó pénzért.
    Most mindennél jobban kellene a pletykált húzás Monchitól, hogy kölcsön + opcióval elhozza Deulofeut és Aleix Vidalt a Barcelonából. Ezzel az eladással és a vételi móddal át lenne hidalva az FFP és foltoznánk a kereten is, új színt vinnénk bele.

    Ringman: Szomorú, nem tudok mást írni. Hozzáteszem még szerencsénk sincs, kapufa, kapusbravúr, vagy amikor a kapus verve van és 10/9x gól az most az az 1 ami nem megy be, mert a kapus arccal "szedi ki", a büntetőkről nem beszélve. Nem tudom jó vagy rossz, de a bírói tévedések nélkül sem lennénk esélyesek a 2. helyre, talán 15 helyett 8-10 pontra lennénk... Nagyon remélem, hogy a Roma és az Inter képes lesz megelőzni a Laziót a BL helyekért, én még hiszek a dobogó harmadik fokában és ki kell ejteni a Sahtart aztán lesz ami lesz, "tét nélkül"mehetünk neki bárkinek jutalomjáték címszó alatt. A Lazionak mögöttünk a helye ez lehet az öltöző mottója is.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák