Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #100798 üzenetére

    Nem tagadom egyértelmű hogy elférne. De a Serie A-t többre tartom a Ligue 1-nél és még a Bundesligánál is. Mondjuk az 5-6 év elég sok. 40 éves koráig inkább Ibra játszana el, az ő játéka nem a gyorsaságra van kihegyezve.
    Csak az a probléma, hogy nincs sem Bayernhez sem PSG-hez hasonló anyagi hátterű klub, akik egyáltalán a leigazolása gondolatáig eljuthatnának.
    Na meg olyan bajnokság is kell amit edzőmeccsekkel meg lehet nyerni adott kerettel. Olaszországban a Juve hiába uralkodik, szerintem jobban kell hogy figyeljen mint a Bayern vagy a PSG.

    Anglia a játékstílus, a tempó miatt venne ki belőle többet és ott több csapat van minimális különbséggel még ha csak egymáshoz és nem más bajnokság csapataihoz mérjük is. Ott sincs az, hogy a BL-ben állnak csak ki teljes gőzzel, míg egy Neymar úgy fickándozik ahogy akar és a "megalázott" ellenfél még meg is tapsolja mert már az dicsőség neki, hogy egy ekkora zsugással focizhat egy pályán.
    Neymarnak a Ligue 1 örömfoci ahogy nézem, és a BL az, ahol meg tudja méretni magát.

    Mit vársz esti meccstől?

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák