Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daeyvd44

    tag

    válasz EasyLife #24667 üzenetére

    Húha. Ez így igen rosszul hangzik. A 7.1 valóban csak vezetékesen használható? Ez akkor nagyon szomorú. Mégha a sípolást nem is veszem figyelembe akkor is az egyik fő szempont pont a 7.1 lett volna. Köszi az infót. Így akkor lehet maradok a Logitech G935-nél.

    [DamianB] Ezek után kerülni fogom :(

    [pitepeti71] Igazából kényelmi szempontból lett volna szükségem a váltásra. Az elkövetkező min. 1 évben sokat fogok ingázni és ez azzal fog járni, hogy váltanom kell majd sűrűn a PC-m és a laptop-om között. Igazából nincs bajom a Logitech G935-el vagy azzal, hogy sticken keresztül használható csak (vagy vezetékesen). De ahogy nézegettem a Fusion 700 kisebb is, mint G935 így könnyebb lenne hurcolni.
    Plusz ez megvan már egy ideje. Előtte viszont G933-am volt, aminek sajna tönkrement a mikrofonja (sehogysem érzékel) de kiszolgálta az idejét mert vagy 2 évig használatban volt kb napi szinten. Remélem a G935 is hasonló tartós lesz, ha már nem váltok Fusion 700-ra.

    Egyébként néztem még a Steelseries Artic 7-et. Arra írták több helyen is, hogy az egyik legjobb a piacon. De sajnos nem felhajthatós a mikrofonja így nálam kiesett. Plusz van hozzá egy extra vezérlő amin lehet állítani a hangzást így 2 ponton is bukik a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák