- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spagettiCode
újonc
válasz dudu5130 #25642 üzenetére
Szia! Nem tudom, hogy azóta megoldódott-e a problémád. Ha nem: angolul úgy hívják, hogy crosstalk, vagyis mások hallják, amit éppen te hallgatsz a fejhallgatóban, nagyon sokan panaszkodnak ilyenre, úgy vettem ki, elsősorban lecsatolható mikrofonnal rendelkező headsetek esetében lép fel a probléma, mint pl a CM MH751/751 vagy a HyperX Cloud Alpha. Egyeseknél megoldást jelentett, ha bekapcsolták az Acoustic Echo Cancellation-t (külföldi fórumokon így írták, lehet, magyarul másképp van), ez valahol a realtek audio beállításainál lehet, ha jól értettem, de nem jártam utána. (forrás)
-
ETOM
addikt
Sziasztok!
Erről a fejhallgatóról vélemény? Vagy 21k körül valami más ajánlott? [link]
-
Crus
őstag
Teljesen tanácstalan vagyok.
Fejhallgatót keresek a következő kritériumokkal, de elvesztem. :-(
- fejhallgató, mikrofonnal, 3.5mm jack csatlakozással, wireless kizárva
- zenehallgatásra is megfelelő, stereo <-> 7.1 átkapcsolás lehetőséggel.
- 7.1 támogatás, játékokhoz, filmekhez
- jól használható mikrofon, mely miatt nem lesz halk az átvitt, vagy rögzített beszéd
- kényelmes
- a mélyek túlzó dominanciáját nem szeretném, szeretem, ha a magasak is tisztán, igényesen szólnak, de nyilván elveszteni se szeretném teljesen mélyeket
- ár elképzelésem nincs... egy szemetért 20.000 Ft is sok, cirka 8-10 évre venném, ha 100k, akkor annyi.
Létezik egyáltalán ilyen, vagy a lehetetlent keresem?
Nagyon köszönöm, ha lenne tippetek!Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Worthag
csendes tag
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Gaming,casual zenehallgatás, Havonta 1 filmnézés. (Napi 8 óra Help Desk munka. Nem erőltetem csak ha beválik)(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
30K körül de maximum mehet 40-ig is. De csak akkor ha az a + 10 ezer valamit ad is a felhasználási élményhez.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Mindenképpen Vezeték nélküli épp ezért vásárolnék mivel a mostani kábele nagyon hosszú már már idegesítő nem tudom hova tenni. Minnél tovább bírja egy töltéssel annál jobb(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural nagy a fülem ölelje körbe(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mindenképp mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Sosem volt részem kipróbálni 5.1 és 7.1-et de nyitott vagyok rá.(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi B550 Tomahawk
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Ne legyen pink -
Crus
őstag
válasz tibaimp #25708 üzenetére
Parancsolj.
Amúgy Crus-nak köszi szépen a segítséget, nélküle ezt nem találtam volna meg hamar... wait...Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
tixem
addikt
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Leginkább zenehallgatás (spotify, deezer), single player játékok (RDR2, Horizon: Zero Dawn), alkalomadtán multiplayer (R6S, Battlefield-ek)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
30-40 ezer, használt is jöhet ha garis, illetve külföldi beszerzés sem gond (Amazon főleg vagy német webshopok)
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Kizárólag wireless, mivel buszon hallgatok zenét elsősorban és elegem van a kábelbogozgatásból.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül körüli kellene mindenképp, lehetőleg szövetpárnás vagy igazi bőrös, a műbőrt lepergető cuccoktól cukorbeteg leszek.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos, azon belül nem lenne hátrány, ha utazás közben tudnék vele telefonálni is (csatolható mikrofon nemtom jó e erre)
(6) Milyen hangzást vársz?
Zenében legyen tiptop, ez az elsődleges szempont (tudom, rossz topikban vagyok). Mélyeket szeretem, jelenleg a Galaxy Note mellé adott gyári AKG tyúkbelet használom, annak tetszik a hangzása, szóval kb ilyet keresek. Mivel ma már inkább single player-t részesítem előnyben, nem fontos a 7.1 meg 5.1 meg mittomén mit hazudnak még össze.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Wireless? Amúgy inkább usb, azon belül is nagyon happy lennék ha USB-C lenne a repertóárban. Mondjuk ennyi pénzért jack is lehetne rajta, jobban belegondolva.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Galaxy Note 9 nagyrészt, PC-n meg sima alaplapi (x570 tomahawk)
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem kell rgb meg egyéb baromságok. Letisztult normális kinézet, illetve ne legyen akkora earcup-ja, mint egy malomkő.Ami így elsőre nekem szimpi, az az Arctis 1 wireless, az usb-c donglival kb mindenhez is jó, amit használnék. Kinézetre semmi extra, mikrofon nélkül meg sem mondja róla az ember, hogy "gamer" cucc. Szimpi, hogy sokrétűen használható és a pc-s szoftvere is jól összerakottnak tűnik. Tartok viszont attól, hogy telefonon kénytelen vagyok az out of box beállításával használni, ami nem biztos, hogy annyira hű meg ha, hogy zenéhez nem az igazi illetve nem tudom használható e a levehető mikrofonja telefonáláshoz. Arctis 7-et ma felpróbáltam a media markt-ban, mivel árban nem sokkal drágább, mint ezek, de elképesztően okádék az a tépőzáras pánt megoldás, kemény, kényelmetlen, nem is értem mit gondoltak. Így hát minden hasonló kialakítású steelseries termék kuka számomra. Arctis 7-et ma felpróbáltam a media markt-ban, mivel árban nem sokkal drágább, mint ezek, de elképesztően okádék az a tépőzáras pánt megoldás, kemény, kényelmetlen, nem is értem mit gondoltak. Így hát minden hasonló kialakítású steelseries termék kuka számomra.
Másik kiszemelt az Audio-Technica ATH-SR30BT. Na ez minden csak nem gamer, de mivel zene a fő szempont, lehet ez lenne a jó megoldás. De mivel totál vakon vagyok a témában, nem tudom használható e a mikrofonja játék közben, továbbá mennyire is lehet jó egy ilyen játékra. Illetve nem tudom, hogy ez most over-ear e vagy a fülön ül, ha az utóbbi akkor az dealbreaker.
Tudom, hogy totál más liga a 2 termék, de 2 nap kutakodás után egyelőre erre a kettőre sikerült leszűkíteni a listát.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
pulutodurumo
őstag
-
tixem
addikt
válasz pulutodurumo #25712 üzenetére
Igen, a BT-nél tartottam ettől, hogy játéknál lesz lag. Asszem meg kell rendeljem őket, nincs más lehetőség a kipróbálásra és élek majd a 14 napos visszaküldéssel annál amelyik nem tetszik.
Donglit elvileg kezeli a Note, inkább az a necces, hogy tokkal együtt rá lehet e dugni. De ezt talán ki tudom próbálni valami kiállított példánnyal. Nem egyszerű[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tibaimp
nagyúr
válasz pulutodurumo #25712 üzenetére
Rádió kapcsolatos fülecs létezik, vagy csak Bluetooth-os van?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz pulutodurumo #25715 üzenetére
Igen! Köszi . Pont ez miatt kérdeztem!
Akkor ritka, mint a fehér holló, fasza!A nevesebb gyártók, mint például a Sennheiser vezeték mentes fülecsei, úgy általában rádiósak?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
pulutodurumo
őstag
válasz tibaimp #25716 üzenetére
Ritkának azért nem mondanám, csak régebben az RF volt A vezeték nélküli fejhallgató. Most már mindenben van BT, ezért azt keresi a többség. Ezért a gyártók is erre mentek. Szóval a Sennheiser, AKG, Audio Technika is már inkább ebben az irányban fejleszt.
Meg ott van az is, hogy egy olcsóbb megoldás esetén ha csend van, akkor van hallható statikus zaj."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
tibaimp
nagyúr
válasz pulutodurumo #25717 üzenetére
Értem. Köszönöm
-
kalozhun100
őstag
Hello, használ itt valaki Beainwavzos fülpárnát? Épp akarok rendelni Cloud Alphahoz, csak van sheepskin leather, valami pu leather, microsuede, meg valami géles. Melyik lehet jó választás? A gyári az kényelmes volt, csak hamar szétfoszlott, meg nyáron befülledt a fülem alatta.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
jimpo
senior tag
válasz kalozhun100 #25719 üzenetére
Én használok, #25622 . Jó vétel, én direkt szövet anyagút vettem. A Gélnek nem tudom van-e valami értelme azon felül hogy drágább...
Ez még kényelmesebb mint a gyári.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
válasz kalozhun100 #25721 üzenetére
Igazából szerintem egyik sem jobb, a Micro suede jobban bejött kézben tapizva így az került fel. "Finomabb" anyaga van mint a Velour-nak, ez képeken is látszik. De igazából mindkettő szövet anyag, szóval nem lesz belefülledős a fülnek egyik sem.
Az biztos hogy a gyárinál jóval jobban "szellőzik" a cucc, a gyári műbőr akármi zéró légáteresztő. Még ezen tovább segít hogy vastagabb a szivacs is és így a meghajtó távolabb van a fültől, meg ügye így a belső "tér" is nagyobb.
Vedd amelyik szimpatikusabb, ha még nem tetted meg.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tibaimp
nagyúr
Tudtok esetleg olyan boltot, vidéken, Bp-en, ahol izmosabb (drágább), "gamer", zenei, vezeték nélküli, stb. fülecsek is kipróbálhatóak?
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz tibaimp #25726 üzenetére
szemüveget kell csináltatnom, tegnap az ofotértban voltam és kereteket próbáltam, az összeset kivették a kezemből miután megvettem és mondták megy fertőtlenítésre, hát kb itt tartunk és az ugye valamivel egyszerűbb felépítés mint egy füles
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
ASUS TUF H3-rol van barkinek barmilyen tapasztalata velemenye? Kerulendo?
-
tibaimp
nagyúr
válasz Remiel #25727 üzenetére
Értem, ez akkor így hamvában halt ötlet volt, csak az ember így hogy válasszon fülecset, mert ha nyom, és nem tudod használni csak ~30 percig, akkor megette a fene, a kisker meg nem veszi vissza ezért, az tuti, mivel maga az eszköz megfelelő.
-
őstag
válasz tibaimp #25729 üzenetére
Nehéz helyzet én is így voltam ezzel. Amit tudsz tenni hogy minden tesztet amit tudsz róla gyüjteni azt összegyüjtöd.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
-
Remiel
őstag
válasz tibaimp #25731 üzenetére
hát ez jó kérdés... én 2 napja vettem egy MICROSOFT Xbox vezeték nélküli fejhallgatót simán az MM-ben és ott mondták ha gond van 3 napig csere vagy cash back.
De nem fogom visszavinni, ár/érték arányban nem nagyon látok jobbat ennél, jól is néz ki, kényelmes is és jól is szól (PC-n használom)
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Wolverine
félisten
válasz tibaimp #25731 üzenetére
Ha veszel valamit üzletben, 3 munkanapon belül visszaviheted a számlával vagy blokkal különösebb indok nélkül. Neten rendelve az elállási idő 14 nap, de bukod a postát.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
vaakuum
addikt
válasz JóGéza #25735 üzenetére
Nekem is úgy rémlik, hogy már régen nincs ez a 3 nap, és csak a boltostól függ, hogy hajlandó-e visszavenni, és engedi levásárolni az árat.
Asszem indok szerint a boltban meg tudod nézni, ki tudod próbálni, és ha nem olyan, ami neked kell, akkor nem veszed meg. NETes rendelésnél nincs kipróbálási lehetőséged, így ott van 14 nap döntési idő. Asszem, kb... Feltételezem ez nyilván nem vonatkozik gyufára, ragasztóra, egyhasználatos cuccokra...[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Remiel
őstag
válasz vaakuum #25736 üzenetére
így van a 3 nap nem kötelezi semelyik boltot a visszavásárlásra (ha hibás cserélik, vagy esetleg levásárolható) utána meg már szervíz
ezért veszek sok mindent az MM-ben, mert ott kb leszarják, úgyis megy vissza a forgalmazónak... a múltkor előttem vettek vissza egy turmixgépet szó nélkül amit a kulturált vevő el sem mosott, na az már gáz volt a paraszt meg csak nézett ki a fejéből amíg csaj vételezte vissza
-
őstag
válasz Remiel #25737 üzenetére
Én is ezért szeretem az MMt ha jó akció van náluk vásárolok . De a mindenki által utált emaggal is pozitív a tapasztalatom .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
zolnagy
őstag
Skype-hoz és Zoom-hoz keresek mikrofonos fejhallgatót 2 gyereknek. Nem kell game, sem zenehallgatás célokra, csak beszélgetésre, online oktatáshoz 2db jó áron, de ne legyen használhatatlan.
Körbenéztem, általában az USB változat 1,5x annyiba kerül ugyanabból a típusból, mint a jack dugós. Van előnye az USB-nek? A cégnél mondjuk csak USB-sek vannak valamiért.
Szóval mit érdemes? Köszi! -
sutaxx
tag
Sziasztok! Van egy steelseries syberia v2 fülesem, amivel évekig elvoltam, amíg ki nem próbáltam egy lanparty alkalmával egy hyperx cloud2-t, megértem, h évek vannak a két holmi között és ez egy áthidalhatatlan minőségbeli különbség, de elkezdtem agyalni rajta, hogy esetleg tudnék e jobb hangminőséget kifacsarni a siberiaból költséghatékonyabb módon az integrál hangkártya helyett bármilyen belső vagy külső megoldással, van esetleg valakina hasonló tapasztalata? Vagy az öreg Syberia a limiten mozog már egy korszerű alaplap integrált hagkarijával is?
-
tibaimp
nagyúr
válasz sutaxx #25741 üzenetére
Konkrétan ezzel a füleccsel nincs tapasztalatom, de azt állítom, hogy mikor megvettem az adatlapomon szereplő hangkártyát, nagyot dobott az élményen az alaplapihoz képest. Annyi, hogy külön tápcsati kell neki, mint egy VGA-nak . (A tesztek kb. ezt, meg az árát hozták fel negatívumnak)
szerk: [link]
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Alapvetoen Playstation 5 melle keresek headsetet. Xboxhoz mar hasznalok egy ideje 9X-et, amivel maximalisan elegedett vagyok, ezert is, valahol Steelseries haza tajan keresgelek.Most akcioznak par keszuleket (amit nem, auz meg kuponozhato), de a lenyeg, hogy az
Arctis Pro +GAMEDAC Steelseries fejes most nagyon le van akciozva (majdnem annyi, mint a 7P).
Esetleg valaki hasznal kozulunk itt PS5 melle? ... nagyon impozansnak tunik, es nem feltetlenul zavarna a kabel, de ugyebar a 7P-vel ellentetben, ez vezetekes ...
Ezen agyalok eppen, hogy melyik legyen...Ja, amig nem vagy belepve, mas arat lattok, de:
Pro +GAMEDAC 189€
7P pedig 160€-ra kuponozhato leTi melyiket valasztanatok (ha nem szamit az a kb 10ezer Ft-nyi kulonbseg)? ... a Pro (es nem feltetlenul csak a vezerlo miatt), jobbnak, profibbnak tunik es nyilvan az is, de ez konkretan "ki is hallani", nem csak vajtfulueknek?
A 7P ugyebar *Fully compatible with PlayStation 5's Tempest 3D AudioTech., de vajon a Pro?
*szerk.: elvileg IGEN, kompatibilis a Pro is
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Teljesen off a kérdésem, csak nem találtam megfelelő fórumot hozzá, így itt tenném fel, hát ha van tapasztalatotok.
Arra lennék kíváncsi, melyik játék tartalmaz 5.1 esetleg 7.1 hangokat, melyek csak sztereót. Létezhet ilyen adatbázis / kimutatás valahol? Én azt vettem észre, hogy az általamjátszott játékok, kivétel nélkül csak sztereók, de lehet hogy tévedek.
Viszont ha nem tévedek és valaki csak játékra vesz térhangzású fejhallgatót, hát nem tudom érdemes e? Mellesleg nekem is van egy Logitech G35.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
tibaimp
nagyúr
Régebbi játékok? Nekem ilyen például az Imperium Galaktika, SW X-wing/TIE Fighter és társai széria, Heroes III, stb. amik tulajdonképp DosBox-ban futnak (persze Steam-en meg GOG-on).
Az újabbak (de AAA címek voltak annó) már mind tud térhangzást, szerintem.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
VGYke
addikt
válasz tibaimp #25747 üzenetére
Hát ha tud, akkor én nem tudom hogyan kell "előcsalogatni" belőlük. Ha nem zavarok senkit a Logitech Z906 5.1 rendszert használom, úgy hogy megkerülve az alaplapi hangkártyát, a PC és hangrendszer optikán van összedugva. Ennek a "vezérlőjén":
látom mikor stereo és mikor 5.1. Gondolom én amikor dekódol, akkor 5.1 és az a led világít. Vagy tévedhetek?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest