- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz radi8tor #5351 üzenetére
Természetesen arra, mi másra. 3D HD filmeket médialejátszóról lehet legegyszerűbben a tévékre küldeni. Az Allshare nem alkalmas rá.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spider80
őstag
válasz radi8tor #5351 üzenetére
És hosszú távon nagyon igaza van. Nekem még csak 2 napja van,de felüdülés a tv beépítettje után kezelni. Nem is csak a kép és hangminőség miatt,hanem azért is,mert egyszerűen mindent visz. Mindegy neki,hogy mkv, BD25, BD50, Iso file,vagy sok file-os BD film, mindent egyből akadás mentesen visz. És végre nem kell mindig a Tv-hez rohangálnom a laptopommal,hogy a rádugott winchesterre másoljak valami filmet,vagy letöröljem róla,amit már láttam,megoldom hálózaton.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz Sperafico #5355 üzenetére
Med600-ast. Nagyon szuper! És 5 év garanciàs beregisztràlva. Negyvenegykétezer forint.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
tobias88888
őstag
Kicsit off topic, de amúgy érdekel, a tv-n ugye nem csak filmet nézni lehet 3d-ben, hanem gyakorlatilag az összes ismertebb játékkal is lehet 3d-ben játszani a TriDef (Windows) nevű programmal. De például a Google Earth is működik.
Azért gyakorlatilag, mert a programhoz kell egy profil, de szinte az összes új játékhoz van: Crysis 3, Cod Ghost, Rome 2 Total War, stb...
A program frame packed és half 3d-t is tud és teljes mélységet ad a játékoknak, azaz nem egy 2d->3d konverzió történik, hanem a directx és a játék közé épül be és 2 képet generál. Mivel a fraps ront a minőségen és ráadásul jpg-be mentettem, a végeredmény jóval szebb.
[ Szerkesztve ]
-
m3gtr
senior tag
válasz tobias88888 #5357 üzenetére
Crysis 3 alapból 3D-s, nem kell hozzá semmiféle program.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
tobias88888
őstag
Ezt nem tudtam viszont a programmal 650 játék játszható és a 99%uk nem 3d-s Szóval ne ragadj le 1 dolognál.
-
Silious
tag
Sziasztok
Van egy LG 42LA660S típusú tv-m. Most szereztem be hozzá egy 1.4 HDMI kábelt. Sajnos az a gondom továbbra is, hogy egyszerűen sehogy se tudom összehozni a full HD-s 3D filmek lejátszását.
CyberLink PowerDVD 13-at használok, de hiába állítom, alul át 3D-re egyszerűen nem játssza le 3D-be.
Már mindent megpróbáltam, de sehogy se akar összejönni. Half3D az tökéletesen megy, bár azt csak szimpla lejátszóval és a tv átállításával néztem eddig.
Mi lehet a probléma? Esetleg gyenge lenne hozzám a videó kártyám? (Geforce GT220 1Gb) -
Silious
tag
válasz tobias88888 #5361 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
És ettől függhet, hogy nem 3D-be megy a film?
Nem csak be-be lassúlna? -
Márton
nagyúr
válasz Silious #5360 üzenetére
Találsz olyan megjelenítési módot, hogy sor (row) interlace?
Ha igen, használd abban, nem kell a tv-hez sem nyúlni.
Ha nem, szedd le a stereoscopic playert, az lejátsza neked
az ssif fájlt (menüt nem), bármilyen hdmi kábelen.
Szintén sor interlész mód!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
lacika0926
tag
Hello,
Philips 5500 series led tv-hez milyen szemüveggel lehet 3d-ben használni?
Gondolom sima mozis szemüveg nem jó hozzá. -
Probert75
addikt
válasz lacika0926 #5366 üzenetére
Passzív 3D a Philips és megy a Cinema City-s passzív szemüveggel. De a hasznutasításában nincs benne, hogy passzív?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Márton
nagyúr
válasz ozzy711 #5368 üzenetére
Nem kell frame packed 3D, az az átvitelt jelenti.
A 3D Bluray SSIF fájlját viszi a Stereoscopic player
simán, sor interlész módban. A tv-t sem kell kapcsolni.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Silious
tag
Megpróbáltam ezzel a programmal is, de megint csak sikertelen. Miután megnyitom a blueray lemezről a videó fájlt, iszonyatosan belassul, szinte még e legördülő menüket se tudom megnyitni (feladatkezelőbe proci 40%, ram 50%). Ezt a Row interface-t pontosan hol is találom? Olyat sikerült, hogy először a jobb teljes képet majd a bal teljes képet jelenítse meg, de így is semmi 3d, valamint még iszonyatosan lassan reagál.
-
vodika
tag
Hello,
Lehet hogy a topic nem 100%-ig fedi le a kérdésemet de nem találtam jobbat...
Adott egy LG BP420-as lejátszó, amit a németeknél vett a tulaj. A hátlapján a 2-es és B régió kód megjelölés szerepel! A gépen szintén 2-es vagy B-s régió kódos blu-ray 3D-s lemez hibanélkül megy. A haver vett az Auchan-ban 2 db 3D-s magyar szinkronos lemezt amin semmi nincs feltüntetve a régió kódra vonatkozólag, de gondolom a 2-es illetve B-s régió kód megfelelőnek kell lenni. De amikor a lemezt indítani akarjuk a gép szinte lefagy és nem csinál semmit.
Próbáltuk átállítani a gépen az Area Code-t ami egy 2 betűs kód dedikálva az adott lemezkibocsáltó országhoz. Alapból DE volt benne, de nem ment sem HU-val sem GB-vel.Kérdés mi lehet a hiba? Egy adott lemez esetében milyen software tudná nekem megmondani hogy a lemez milyen régió kóddal lett kiadva? Sajnos PC-s blu-ray lejátszó nem áll rendelkezésre. Lehetséges az hogy itthon olyan lemezeket adnak el magyar szinkronnal ami nem a mi régió kódunkkal van ellátva? Tudtommal Európára egy kód van csak érvényben.
Minden választ előre is köszönöm!
Üdv:
Vodika[ Szerkesztve ]
Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!
-
Márton
nagyúr
válasz ozzy711 #5371 üzenetére
Rendelkezhetnek, csakhogy én nem arra válaszoltam, hanem erre:
"egyszerűen sehogy se tudom összehozni a full HD-s 3D filmek lejátszását."Próbáltam alternatívát javasolni.
Silious: a legújabb lejátszóval próbáltad? Nekem még vitt eddig minden ssif fájlt,
nem lassult be.
View/Viewing method és itt valamelyik Row interlaced (left top általában)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
B.Junior
tag
Sziasztok!
3D BD filmekre PC-n PowerDVD13-al, egy BenQ W1070 projihoz elég a config: Corei5 3GHz, HD7790, 4GB RAM vagy kellene változtatni szerintetek? Jelenleg kissé szaggatott a mozgás...mitől lehet?
-
szami777
addikt
válasz tobias88888 #5357 üzenetére
kipróbáltam a progit, tényleg kíváló. Sajnos az új játékokat nem támogatja, amikkel jelenleg játszok (black flag, fifa14 ) de régebbinél (dirt3) szépen muzsikál. Egyébként mitől függ, hogy egy játék megy-e igy vagy nem, mert sok játék előtt kiírja, hogy valeszeg nem fog működni. Nem igazán értem a működését, hogy melyik játéknál engedi melyiknél nem. (hdmi-m még nincsen jelenleg, lehet azt kéne beszerezzek? ) Sajnos nincs ennek topik, pedig lehetne erről diskurálni
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Marsellus
csendes tag
Sziasztok
Van egy nagyon idegesito problemam és otletem sincs, hogy mitol lehet, remélem Ti tudtok segiteni:
Van egy aktiv szemuveges Toshiba TV-m. Minden tokeletesen mukodott addig, amig a napokban at nem koltoztem egy uj lakasba. Az uj helyen ha kb masfel meterrol nezem a tv-t (ami nagyon közel van és a fotel sem ott van), akkor minden rendben van. Viszont ha tavolabb ulok kb fel meterrel, a kanapera, akkor egyszer csak megszunik a 3D elmeny, pedig a szemuveg be van kapcsolva és fullra van töltve. (Mindket szemuveg ugyanazt csinalja). Ha egy kicsit balra ulok, nem szemben a tv-vel, akkor megint tokeletesen jó, csak igy nem tul kenyelmes jatszani + tv-zni. Nagyon jobbra nem tudtam kiprobalni, mert ott mar a fal van. Viszont probaltam szembe forditani a tv-t amikor balra ulok, akkor is siman szembe fordithatom a tv-t, ugy is jó lesz. Szembol viszont akarhogy forgatom, kb 2 meter tavolsagrol nem mutatja a 3D-t a szemuveg. Az elozo lakasban is kb ilyen tavolsagra ultem és minden szogbol jó volt mindig is. Szembe pozicional probaltam magasabbra ulni, a fejem mar a TV magassaga felett volt, ilyenkor egyszer-egyszer lattam a 3D képet, de inkabb nem. Tehat ugy tunik, hogy mindenhonnan jó, kivéve szembol, abbol a tavolsagbol, ahol ulok. Szamomra hihetetlen a problema, de remelem tud vki segiteni. A TV garis meg amugy, remelem, hogy max egy szemuvegcsere megoldja.
Elore is köszi. -
tobias88888
őstag
válasz szami777 #5376 üzenetére
Nem kell hdmi, én dvi-n tolom half-ou-val. Fifa 14 benne van a support listában, de ha nem megy, rá kell keresni neten. Például a Black Flag-hez is van (3 nappal a megjelenés után) értelem szerűen profil, csak rá kell keresni google-ban.
Q.U.B.E.-al jártam így, ott nem a Qube profil kellett hanem az Unreal Tournament 3. Amúgy a Trine 2 nagyon jó, mert azt eleve 3d-s effektekkel tervezték, az jobb élményt nyújt mint egy film.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz tobias88888 #5378 üzenetére
Ez most nem tiszta, hogy töltöm be a profilt, meg az általa adott paramétereket?
Indításnál még ezt írja:
"this game didrect 3d 9, 10 or 11. It may not be compatible with Tridef 3d Ignition."
nekem is half ou kéne. Az ac2 is rajta van a listán, de indításkor ugyanez az üzenet és nem tab-ba indul.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
manu75
aktív tag
Segítséget kérnék, van egy jó régi dvico twix médialejátszóm ami nem 3d-s lejátszó. Próbáltam 3d-s tévén és beállítva a tévét számomra szép és élvezhető 3d képet adott. Alapból azt hittem nem is fogja megjeleníteni így csodálkoztam is a végeredményen. Miben lehet másabb egy 3d-s bluray lejátszóval való filmezés vagy 3d képes médialejátszóval, mint egy sima lejátszóval? HDMI kábel ami van 1.3-as, ebből is másabb kellene?
-
BBéci
legenda
A felezett felbontású SBS és OU 3D filmeket bármelyik készülék le tudja játszani.
3D-s lejátszóval full HD felbontásban nézheted a filmeket, ami sokat hozzátesz az élvezeti faktorhoz.
Kábelből akkor kell High Speed, ha 5 méteres, vagy annál hosszabb. De vacak minőségűt 1 méteresben sem szabad megvenni, pláne ha full HD 3D-t akarsz nézni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
manu75
aktív tag
Köszönöm a választ így már minden világos. Viszont kábelt lehet cserélnem kellene, mert a tévé meg a lejátszó valahogy ezzel a kábellel ami van "nem értik" egymást, gondolok itt arra, hogy pl. hiába tiltom le a hdmi kimenetelen a hangot, mégis kimegy a tévére és visszhangzik ez egész. Milyen kábelt tudnál ajánlani kérhetnék egy linket pl. nagyon jó lenne, mert annyi féle van.
-
h734802
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem a plazma topikban a cross talkról és még egy 3D-s jelenségről. Az előbbiről kaptami is választ, viszont az utóbbit ismét kutatgattam, és a következőre jutottam:
Adatok:
-tv: Panasonic P42ST50
(-lejátszó: Asus BDS-500)
(-szemcsi: Samsung SSG-51002)egyéb:
-a feleségem is látta (ő már szemüveg nélkül nézte
-minden szart észre veszek
(-most nem 1,5 , hanem 3,5 m-ről néztük)Szóval k-ra zavartak bizonyos kettéesett tárgyak 3D-ben. Tegnap megnéztem megint egy 3D-s filmet: ilyen szart még nem láttam; volt rá bőven lehetőség, hogy rájöjjek dolgokra. Szóval a film több mint 90%-a - komolyan! - olyan jelenségekkel volt teli, hogy hol a háttérben, hol az előtérben szétestek a tárgyak.
Az ST50-nek van egy olyan menüpontja a 3D beállítások alatt, hogy Effekt. Na ezt bántva össze tudtam rakni a szétesett részeket, de ez avval járt, hogy már abban a jelenetben vagy a többiben mások estek szét; nem volt megoldás.
-Hogy hívják ezt a jelenséget?
-A tv rossz?
-A film rossz?
-A film verzió rossz? (Sanctum.2011.1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS.x264.Hun-HDGirL) -
Probert75
addikt
válasz h734802 #5389 üzenetére
Pedig DE, szerintem is a más gyártó szemüvege a ludas. Ez egy aktív 3D plasma és szerintem a nem megfelelően időzített kitakarás miatt van. Első körben egy aktív Pana szemüveggel próbálkoznék, hogy ezt az eshetőséget 100% kizárjam.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
-
m3gtr
senior tag
válasz h734802 #5393 üzenetére
Hulladék minőséget néztél egy nem a tévéhez való szemüveggel csak azért mert a hozzávaló gondolom sokkal drágább mint ez a samu vacak, és csodálkozol hogy xar. Más próbál magyarázatot adni hogy miért volt erre te meg itt hőbölögsz mikor egyértelmű sztm is az a gond.
[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
BBéci
legenda
Igazad van!
Lenne pár ötletem, de aki ilyen stílusban reagál segítő szándékú válaszra, annak a hozzászólásait többé el sem olvasom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Probert75
addikt
válasz h734802 #5393 üzenetére
Bakker te értelmezed is amit ír az ember neked vagy csak vagdalkozol?!?
Arra írtam, hogy DE, hogy szerintem is a szemüveg az elsődleges ludas az ügyben. És ezt zárnám ki azzal elsőnek, hogy egy Pana szemcsivel is kipróbálnám.
És nem kezeltelek tudatlanként, mert ahogy írod, nem ismerlek. De ha szakértő lennél vagy annak tartod magad, akkor miért kerested a fórumban a válaszokat. Ha pedig neked nem tetsző választ kapsz, akkor azt minősíted. Ha nem tetszik a válasz, akkor várj több hozzászólást is. De ilyen stílusban ne remélj kulturált választ és segítséget. A minősíthetetlen válaszodat pedig nem minősítettem, mert nem nekem szólt.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
h734802
csendes tag
A többi film mért jó?
Magyarázat?Nehogy már én legyek a rossz! Kérdeztem valamit, és egyből jön valaki ezzel a lekezelő szöveggel, hogy "nem gondoltam-e rá, hogy", mintha akkora hülyeséget kérdeznék, hogy papír szemüveggel mért nem megy, és közben felezettről beszél. És ez általános az egész országban - másikat egyből hülyének nézzük, de mi okosak vagyunk - én meg nem vagyok elég diplomatikus.
-
Probert75
addikt
válasz h734802 #5397 üzenetére
Igen, ez a jellemző az országra. Magad is bizonyítottad. Amiért téged köpködnek, azért még neked nem kötelező köpködni.
(#5398) h734802 "Nem is neked írtam." Pedig én kaptam válasznak.
És ezzel az OFF-olást be is fejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
h734802
csendes tag
válasz Probert75 #5399 üzenetére
Te kaptad, bocs, rossz gomb.
Mondtam, hogy nem vagyok diplomatikus, ezért fajult idáig. Off vége.Nos, nem vagyok szakértő, de mikor először láttam aktív 3D-t rögtön kitaláltam, mi a működési elve, majd anélkül, hogy láttam, vagy olvastam volna, rájöttem a passzívra is. Ezek után olvastam. Piros-zöldet meg már kisgyerek koromban láttam, az már akkor meg volt. Tehát van érzékem hozzá, de nem vagyok szakértő, ezért kérdezek most szakértőket.
De sztem nem a szemüveg a hibás. Nem találom rá a magyarázatot a szemüveg felől. Inkább a film felől...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest