Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t256

    őstag

    Sziasztok!

    Szeretnék én is segítséget kérni.
    Eredetileg egy Panasonic TX-P42X60 típusú plazmát szemeltem ki. Ez a tévé viszont HD Ready felbontású, ami lehet kevés lesz. Érdemes egyáltalán nem Full HD tévét venni manapság?
    A Full HD plazmák számomra nagyon drágák, ezért gondolkodom LCD tévén is.

    A felhasználási terület leginkább retro konzolokon (Super Nintendo, Nintendo 64, Sega Mega Drive, Playstation 1, Wii) való játék.
    Másodsorban filmeket néznék. Nagyon hajlok a Blu-Ray felé, de médialejátszón keresztül néznék 720p és 1080p ripeket is, valamint van itthon kb 100 darab DVD, amiket kidobni nem fogok.
    Ha van egy jó sportközvetítés azt is megnézem.

    A keretem 120-130000 Forint. Mindenféleképpen 100 Hz-es tévét szeretnék, 40-42 colosat. Plusz infónak annyit, hogy a szobám nagyon világos. Redőnyöm van ugyan, de napközben nem fogok teljesen besötétíteni egy film miatt, maximum félig engedem le.

    A dilemma ott kezdődik, hogy a Blu-ray filmekhez kell a FullHD felbontás. A retro konzolok viszont bőven 1024x768 felbontás alatt vannak, tudtommal a Wii felbontása a legnagyobb (640x480).
    Nézési távolságom 1,8 méter.

    Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

Új hozzászólás Aktív témák