Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz oliwwer #51531 üzenetére

    No kedvet kaptam a Solo 6C-hez annnyit dícsértétek itt, a TV-hez lehet jó lenne, feltenném a falra valahogy. Mondjuk egyedül a sípolóhang ami fura nem teljesen értem ez mi, mennyire zavaró. Mondjuk nekem külsőre is nagyon tetszik?

    Egyébként ez a BT-s nem BT-s hangfal tök hülyeség, mert gondolom a leggagyibb legolcsóbb DAC BT-t teszik ezekbe bele szóval tök felesleges. Saját tapasztalat, hogy pl. ez a 7000 Ft-os a BT külső 4.1-es baromi tiszta és jól szól: [link] , egy Genius 1250B mellé tökéletes választás 8 eszközt tud egyszerre megjegyezni, baromi kényelmes, nem vesz fel semmi zajt a környezetéből, nagyon tiszta a hangja. Egy baja van kicsit túlszínez pl. basszus fronton ami pl. egy 1250B-nél még jól áll, de már egy M-Audio BX5-nél már nem, de még ott is teljesen tiszta hallgatható kategória egyébként, csak a bassz túlsúlyozás nem lenne, de háttérzenehallagatásra ha tesz vesz az ember bőven jó pl. 1250B mellé tényleg egész jól passzol és baromi kényelmes cuccok ezek azért.

    De nyilván ez lehet egy komolyabb szint, itt ajánlotta valaki, elolvastam a teszteket és azért elég jókat írnak róla, lehet ezt is kipróbálom, max 14 napon belül visszaviszem: [link] No mindegy először 40-ért egy DAC-ot kéne vennem már csak azért is mert van egys BreyerDynamic félig nyitott fülesem és igazán ahhoz is kellene egy jó DAC. Nem biztos, hogy jó ha sokat olvassa az ember :Nezt a fórumot, mert simán kedvet kap dolgokra és ott hagy 100-150 ezret a boltokban, mondjuk legalább tényleg jó időtálló dolgokat vesz. :K

    Ez a M-Audio BX5 állatkirály olyan tiszta hogy elképesztő olyan tere van mondjuk azért ez is hangosabban adja ki magát. Negyedhangerőn hallgattam egyik nap, d e egy 60 nm-es helyiségben már nagyon-nagyon sok volt vissza is kellett vennem kicsit. De hangosen is elképesztő tiszta és a basszus puha finom, kellemes lágy, mégis nagyon pontos és simán betölti a teret úgy hogy minden részletet hallani , mondjuk itt már nem kell -2 dB-re és -4 dB-re visszavenni a basszust, szólhat úgy ahogy kell és nem sok, nem nyom el mást, igazán halkabb hangerőn kel visszavenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák