Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • newmoonlight

    senior tag

    válasz AMDFan #40324 üzenetére

    Jaja, 6,3-as elosztó. Miért? (Ezt titokban szerettem volna tartani, mert féltem, hogy leharapjátok a fejemet a kókányért, de lám, csak kiszeded belőlem... :U )

    A Steinbergbe UR22 egy hangfalpárt tud etetni. (Vannak interfészek, amelyek -váltókapcsolóval- kettőt, de nekem olyanom nincs.)

    Mivel az a helyzet, hogy az MR8-asok időközben a monitor mögül végre-valahára falikarra kerültek (öröm, bódottá :B ), viszont amikor nem egyedül vagyok itthon és nem bömbölő zenét hallgatok, hanem hírműsorokat nézek, akkor egy asztalon lévő kis hangfalpár üzemel. Viszont, hogy ne kelljen a Steinberg hátulján a Jack-ekkel baxakodni, ezért betettem ezt az elosztót, ami működik is szépen, csak valami nem OK a dugója átmérőjével, mert annyira lötyög a Steinberg-ben, hogy ha függőlegesen tartanám, akkor kicsúszna belőle. Na, ez a problem.

    “Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Új hozzászólás Aktív témák