Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    válasz Degeczi #30908 üzenetére

    Szerinted nem lehet egy-egy gyártó, egy-egy terméke esetén általánosságban megbízhatóságról vagy megbízhatatlanságról beszélni?! Nekem volt pl. egy Asus bluray lejátszóm, ami egy rakat sz** volt, nem vált be. A legtöbb fórumon is szidták, az Asus megszüntette először a támogatását, majd a forgalmazását. Ezzel a termékkel kapcsolatban egyértelműen kijelenthető volt, h gáz cucc, nem érdemes megvenni. Pedig csak egy darabom volt belőle! Vagy anno tudni lehetett az X360-ról, h benne van a pakliban, h dob három piros ledet. Ugyanígy egy autótípust vagy bármit értékelhet a használók tábora.

    Ebből kiindulva mertem feltenni ezt a kérdést egy multimédiás hangfalakkal foglalkozó topikban, ahol hátha vannak tulajok, esetlegesen általános vélemény a típussal kapcsolatban, miszerint pl. soknak hibás a kábelezése, kopik a burkolata vagy akármi.

    @ SoundX Köszi, de nekem pont egy 1250B döglött meg, vagyis haldoklik, pár hozzászólással feljebb írtam a problémáról :) Ezért sem mernék abba újra befektetni, még ha tökéletes is volt arra, amire használtam. Talán lehetne javíttatni is, csak szakit nem ismerek erre a munkára.

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák