Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltnyiri

    tag

    Alesis Elevate5-el van esetleg valakinek tapasztalata? Kb. az egyetlen 5"-os hangfal ami a max. 40ezres keretembe (és a méretbeli korlátok miatt) kis bővítéssel befér. Jövőhéten elmegyek meghallgatni, csak elöljáróba kérdezem, hátha.

    Ratsel meg postafordultával hétfőn megy vissza, mert egyrészt borzasztóan nem tetszik (bár még a hétvégét megkapja bejárni, de ~20óra így is megvolt), másrészt meg akármit csinálok vele, mindkét hangszoró nagyon idegesítően sistereg alapállapotban. Logitech x-540 bögreszettről váltottam, de visszalépésnek érzem. A mély még -6-ba tekerve - is nem az, hogy sok (mert ereje nem nagyon van)- , de idegesítő búgásként van jelen (pedig az elejezése jó, faltól és mindentől elég messze a mélynyomó), ami ráül az egész hangképre. A középhangok 2 méterrel hátrébb mentek még a Logihoz képest is. Néhány kedvenc poszt rock számomban csak azért van ott a háttérben a gitár, mert tudom, hogy ott kellene lennie. Nekem nagyon nem bejövős.

    Úgyhogy meghallgatok majd pár sztereot inkább (Fostex PM0.4, M-audio AV40-van még aprón), de ezektől félek, hogy a méretük miatt a mély kevés lesz. Legrosszabb esetben próba a logi 623-al is.. (vagy bekattanok és M-Audio BX5 D2 pár lesz)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák