Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arminlok

    senior tag

    válasz P1eTr0 #26741 üzenetére

    Kürbis nagyon jó ezekre nekem nincs nagyon összehasonlítási alapom más 2.0kkal elötte 2.1eim voltak de azt tudom hogy baromira élvezem a gép elött ülést és zenehallgatást mióta ez van meg. Viszont annyi hátrány kialakult hogy amit elötte nem hallottam meg hogy rossz minöség az mostmár akár egy youtube zeneszámnál baromi zavaró tud lenni, hogy basszus ennek rossz a minösége inkább megse hallgatom. :D

    Az elején sorozat/ filmnézés közbe ha valaki sz-eket mondott akkor ugy sziszegett mint valami kigyo nagyon idegesitö volt de ez azota kiderült csak a bejáratás elötti állapot volt. Elötte ilyen jo kis stereo élményekben nem volt részem a 2.1 el. Direkt olyan számokat keresek mostmár aminél érezni a minöségi hangzást.

    Basszus: ott van belöle ahol lennie kell tényleg én ettől féltem, hogy kevés lesz de mivel panelban lakom ezért nem is kéne több meg filmekhez/ sorozatokhoz egyébként sem. De azért ezt sem ugy kell érteni hogy nem tudja beremegtetni az ablakot. Külön élmény ami a jo basszusnak köszönhetö amikor valami kopogáshoz hasonlo hang a háttérben megszolal azt hiszem a szomszédbol kopogtak át aztán lehalkitva jövök rá h baszus ez k.r.a jó ez a hangszóróból jött. Ja és egy nem alaplapi hangkártyával még ki sem próbáltam.

    Ja ennyit akartam azt hiszem, köszi azoknak akik rábeszéltek. Én is szívesen beszélnék rá bárkit :D

Új hozzászólás Aktív témák