Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psyho85

    aktív tag

    válasz P1eTr0 #26741 üzenetére

    Szia!

    Ha a Kürbis érdekel, itt a fórumon és a nevem alatt a blogomban is találsz róla egy alapos kivesézést. Annyit tennék hozzá, hogy a blogomban emlegetett akut mélyhiány további járatással megszűnt, úgy tűnik elérte végleges formáját.

    A kékfogas kérdésekhez nem tudok hozzászólni (én a simát vettem), de a távvezérelt kikapcsolás biztos nem egyenértékű a fizikai 230 V-ról való leválasztással (aka kapcsoló).

    Az a 15 cm hely a szükséges minimum. Az általad leírt felhasználásra a Kürbis megfelelőnek tűnik amúgy (szerintem, de egy vélemény nem vélemény, hátha tudnak jobbat is mondani, pl. Modecom MC-SHF80U a kis hely miatt, de ez drágább ugye).

    @Csigagyilkos:

    Ha a háromszöget elhagyod, akkor kevésbé pontos képet kapsz, ellenben nem csak egy kis pontban élvezhető a zene. Tehát simán előre néznek a hangfalak a faltól, és vele szemben a szoba másik oldalán egy kanapé, akkor úgy is jó lehet. Ha jártál már az A&V Show eseményen, akkor ott is így mutatják be a hangfalakat, erősítőket, mert több embert így lehet viszonylag jól kiszolgálni, de persze így is a két hangfaltól egyforma távolságra a legjobb az élmény.

    A Technics az mókás, halottam már egy jobb Onkyot verő erősítőt tőlük, van pár termékük, ami ott van.

    [ Szerkesztve ]

    Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

Új hozzászólás Aktív témák