Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Julot

    aktív tag

    válasz dudika10 #26419 üzenetére

    Természetesen én is olvastam az összefoglalót. Azzal kezdtem, mint minden olyan témában, ahol nem vagyok a járatos, mert tudom, hogy dióhéjban ott nagy általánosságban megtalálok sok mindent.
    Konkrétan az én kérdésemre ennek a topiknak az összefoglalójában nincs válasz, jelesül, hogy melyiknek van fülhallgató kimenete, melyiknek nincs. A többi topiktárs azért hurrog le, mert meg mertem ezt kérdezni. :((( ...és ahogy visszaolvasok, nem én vagyok az egyetlen aki itt így járt!

    az első konstruktív jellegű válasz, amit kaptam a tied, az amelyikre most válaszolok. Ez egy olyan válasz, ami elvárható lenne egy ilyen fórumon. Segít a döntésemben, hogy mit vásároljak, még ha számomra nem is kedvező, mert amire szükségem lenne azt ezek szerint nem tartalmazzák az elérhető árban lévő szettek. De ez más már probléma. A lényeg, hogy te leírtad, amivel én nem voltam tisztában, amit nagyon köszönök!

    Nem értem a gyártókat, hogy miért szüntették meg a fülhallgató kimeneteket, bár ha olyan rossz minőséget adtak, hogy rontották volna az amúgy jó szettről kialakult véleményt, akkor érthető. Az átdugós módszer nekem kicsit visszafejlődésnek tűnik, de ha ez van, akkor ez van...

    Mégegyszer köszönöm a tájékoztatást!

    ...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!

Új hozzászólás Aktív témák