Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz freelanced #26010 üzenetére

    Most augusztusban mutatták be talán, nincs fél éves.

    Csak magamat tudom ismételni:
    Ha nincs helyed nagyobb dobozoknak (a 80-as modecomnak kb fele méretben a CR4, a CR3 még kisebb), és hajlandó vagy a névért plusz pénzt fizetni (mert fizetsz érte nem is keveset), akkor esetleg. De jó ár/érték arányúnak nem mondanám, bár komoly gond nincs vele, de nem biztos, hogy a témában újoncként hasonló világot keresel.

    (#26009) freelanced:
    Természetesen a környezet kialakítása hozzá tartozik a hangfalhoz, de sokszor nem is olyan nehéz elfogadható környezetet (nem jót, csak elfogadhatót) kialakítani, mint azt sokan gondolják, csak egy kis odafigyelés kell hozzá.
    Viszont rossz környezetben is jó élményt el lehet érni kis pénzből is. :K

    (#26011) tibbike01:
    Ugyan áruld már el, hogy miért kéne más egy filmhez mint egy zenéhez? :U
    Az általad ajánlott csillogó szarokat arra találták ki, hogy a tudatlan vásárlónak könnyen el lehessen adni, egy szakmai topikban hagyjuk már a marketinges kutyaszart könyörgöm.

    Az "ilyen-olyan módon rákötés" pedig szabványoknak megfelelő módok egyikén történik. Egyszer összedugja az ember, és utána évekig használja anélkül hogy hozzányúlna. Természetesen meg kell kérdezni a megfelelő helyen, hogy milyen lehetősége van, mert minimális szakértelem szükséges ahhoz, hogy a megfelelő eszközöket válassza.

    Idejön valaki kérdezni, hogy a témát rendesen körbejárja, erre butítjuk és azt mondjuk, hogy jó lesz neked a kommersz szar?!

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák