Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Feri02 #24806 üzenetére

    Milyen az az "olyan basszus"?
    Mikor ajánlott itt bárki tesco-s 2.0-t? Sima sztereóból is lehet szart gyártani, senki nem mondta, hogy nem lehet. 2.1-ből is lehet jót, csak nem 300.000 forint körül keresgélnek az ide betévedők, hanem 20.000 forint alatt. Ott pedig kizárt, hogy értelmes 2.1-et találjanak.

    Mivel az emberek többsége a témában nem jártas, így mindenféle gond nélkül elterjedtek olyan városi legendák, hogy a papíron nagy teljesítmény és erős basszus a jó hangzás. Mivel ennek a valósághoz semmi köze, ezért páran, köztünk én is, misszióként, ingyen és bérmentve próbálják felnyitni a témához kevésbé értő emberek szemét.
    Ehhez hozzá tartozik, hogy naponta ötször leírjuk, hogy a 2.1-ek esetén tapasztalt basszusnak a valósághoz nincs köze (hidd el, hogy jól szólnak az általad hallgatott zenék egy lineáris rendszeren, csak rá kell ébredni, hogy nem a gyomormasszázzsal akar a zeneszerző jó érzést kelteni benned, hanem a zenével),és a teljesítmény mint adat semmilyen információt nem hordoz (nem is valós, a marketingesek által kitalált jellemzően nagy érték).

    A link pedig nem éppen releváns, az eredeti topik témája már régen megváltozott a fórum hagyományaihoz illeszkedve ez, mint a téma legaktívabb topikja, lett a gyűjtőtopik, így került ide minden. Már jópár éve nem csak 2.1-ről van itt szó.

    (#24805) Murty: ami elfér az asztalodon, az máris kétes, hogy jól szólhat (értsd jól). ;)
    A teljesítmény semmitmondó, a méret viszont annál fontosabb tényező. Pici dobozokból értelmes eredményt kihozni sokkalta nehezebb. A fizikai korlátok feszegetése nem a megcélzott árkategóriában jellemző.

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák