Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Eskimoka #2433 üzenetére

    Lehet nekem nem teljesen világos így az éjjel közepén, de hogy is akarod? Ha teszem fel a sztereo rendszer mellett döntesz, akkor a laptop hangkártyájáról akarod működtetni a cuccot, vagy akkor is megakarod venni ezt a Trust szerkezetet? Csak azért kérdem, mert először is tudni kéne, hogy az a sztereo kimenet,ami a laptopon van elég lesz-e a Z3e-nek (ha ezt veszed). Mert én nem vagyok kötözködő típus, például az alaplapi Gigabyte-on lévő Realtek hangkártyámmal sincsen semmi bajom, de nemrég egy Acer laptopon olyan hangkimenethez volt szerencsém, hogy tényleg használhatatlan volt, bár lehet hibás volt, nem tudom. És ezt azért kérdem, mert teszem fel: megveszed 16 000-ért a Z3e-t, mint sztereo rendszert. De utólag kiderül, hogy a laptopon lévő kimenet esetleg nagyon rossz, akkor mégiscsak ott kötöttél ki, hogy megkell venned ezt a Trust USB-s 5.1-es hangkarit. Ennél olcsóbb külsőt én sem találtam, sőt az X-MOD X-Fi és Asus Xonar U1 15000Ft körül van. Viszont ha így jársz, akkor most ott tartasz, hogy van egy sztereo hangszetted egy 5.1-es hangkarival, és felvetődik benned, hogy nem-e lett volna jobb egy Logi X540-es 5.1-es rendszert venni 3000 Ft-al többért. Ja, és ez nem szimulált 5.1-es hang, hanem ez rendes 5.1-es hangkari, nem kell hozzá DPL2 vagy hasonló hókuszpókusz.
    Edigital-os vélemények
    1 Pixmanias
    Amazonról vélemények
    Ha nem tudnál angolul akkor ennek segítségével meglehet fejteni azért a dolgokat, bár néha elég értelmetlen.
    Még annyit hozzátennék, hogy 2.1 vs. 5.1 . Ha főként sorozatokat nézel és vígjátékokat, akkor szerintem ezeknél nem olyan fontos az 5.1 . Viszont akciófilmeknél például azért én az 5.1-et támogatom, még akkor is, ha esetleg kicsit rosszabb minőségűt kapsz esetleg ennyi pénzért. Mondjuk nem hallottam az általam is említett X540-es szettet, de éppen a múlt hétvégén hasonlítgattam a Matrixot, cserélgettem a DVD-t a sztereo és az 5.1 rendszer között. Bár csak egy régi, 3 évvel ezelőtt vásárolt 5.1-es szettel tudtam összehasonlítani, de egy Matrixnál, Gyűrűk uránál simán az 5.1-es hangzást választom, még akkor is, ha nem olyan részletgazdag a hangja, mint a sztereo szettnek. Azért térhatásban jobb nézni az ilyen filmeket. Bár mint említettem, azt sem tudom mekkorát szólhat az a Logi 6 csatornás rendszer ahhoz az 5.1-es LG-hez viszonyítva.
    Remélem nem hülyeségeket hordtam itt össze éjjel, félig már alszok, legfeljebb ha holnap értelmetlennek találom amit írtam, akkor kitöröltetem.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák