Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Falconer #23915 üzenetére

    Ha azt mondod, hogy a TV-nél rosszabbul szól és nem javul, akkor szerintem hibás a hangfalad, és ha visszaviszed és megteheted próbálj ki egy másikat is. A Samsung TV-nél a 9-10 ezres Genius is érezhetően jobban, részletgazdagabban szól és nem búg a basszus, de van hallható basszus, míg a TV ezt a tartományt eléggé levágja. Degeczi: szerintem azért annyit nem változik a hang bejáratás során, ha alapból ennyire nem tetszik akkor ott valami gond van, bár a basszus az javulni fog, nyilván a 40-50 órás bejáratást érdemes megvárni szerintem, abból baj nem lehet.

    .DLL: Azért szerintem ezzel a fejhallgató dologhoz viszonyítással kicsit vigyázni kell. Pl. a fejhallgatók között árkategóriájában agyondícsért Maxell Retro DJ-nek tényleg szép a magasa, van mélye is de a közepet az előbbi kettő teljesen elnyomja. Emiatt pl. az énekhangok alját teljesen levágja a fejhalllgató, szépen szinte csilingelően szól az énekhang. Azért tegyük hozzá ez nem természetes, a valóságban a középtartomány eléggé megváltoztatja a hangzást (pl. az énekhangot is), nem lesz csilingelő, hanem teltebb lesz, és emiatt kicsit talán tompábbnak is hangzik.

    A 2.0-ásak nem emelnek ki, vágnak le tartományokat, itt elsősorban a valósághű hangzás a cél. Ezért kell több hangfalat meg kell hallgatni, kinek mihez szokott a füle, itt is vannak elérések.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák