Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B1T3

    addikt

    válasz tipuka #19664 üzenetére

    Köszi a tippet, konkrétan ez az RCF Ayra 8 eddig elkerülte a figyelmemet. Igazából egy darabig (legkorábban vizsgaidőszak végéig :D) sajnos úgysem érek rá hallgatózni, szóval lehet, addigra már Mackie MR8 Mk3 árban lesz újra, de mindenképpen meghallgatom majd. Amikre kíváncsi lennék jelenleg (ezen a 8"-es RCF-en kívül), az a Mackie MR8 Mk3 (157800 HUF), KRK RP8 G2 (141800 HUF), Prodipe Pro 8 V2 (107500 HUF), M-Audio BX8 D2 (89900 HUF). Meg referenciának egy hasonló árú 5"-est is beköttetnék, bár jelenleg nagyon hajlok a nagyobb membránméret felé.

    Elsősorban arra vagyok kíváncsi, mennyivel hallom előnyösebbnek az MR8 Mk3-at és a KRK-t, mert arányaiban nagy felárról beszélünk az utóbbi kettő 8"-eshez képest; bár bízom benne, indokolt a magasabb ár.
    Alapvetően a nem a lehető leglineárisabb frekvenciaátvitellel nem lenne gondom, ha ez az erőfitogtató mélykiemelés nem a közép és magas gyengeségének a kompenzálása miatt történne, bár úgy látom, szerencsére az Mk2-höz képest ez bőven javult. :)

    Egyelőre úgy tűnik, nem lesz nehéz dolgom, mind van a Friendly House-nál, ráadásul éppen náluk mind a legkedvezőbb árú. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák