Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JoinR

    senior tag

    válasz csyo #15406 üzenetére

    Nem vagyok nagy szakértő, csak jó ideje olvasom ezt a topikot, így sok véleményt hallottam, személyes tapasztalatom nincs sok :) Valszeg sokan jobban értenek nálam ezekhez a dolgokhoz, csak ők most valamiért kevésbé aktívak, én meg pont ráérek, aztán így írok én :))
    Amúgy már leírtam a véleményem, én bejáratott típusokat választanék, Edifier R1600 R1900...a listádból a Microlab Solo5-6C-k keltenék fel az érdeklődésem, illetve a Behringer MS40 még egy kedvelt típus. Előbbieknél a távirányító lehet előny, MS40-nél meg a beépített DAC.
    2.1-eket és 5.1-eket nyugodtan kihúzhatod, de az árakat figyelembe véve egyikkel se jársz igazán jól. Talán 40k-ért az MS40 még elfogadható ár, de most nem nagyon van best buy. Solo5-6C-ket hallani kéne, mit tudnak, lehet hogy hozzák az Edifier szintjét, akkor megérheti. 32-36k-t nem adnék az Edifier-ért, akkor már inkább 1255A valahonnan olcsóért. Külföldi honlapokon amúgy egy szinten emlegetik a Microlab-okat az Edifier-rel, úgyhogy lehet meg lehet kockáztatni. Annyival valszeg nem rosszabb (ha rosszabb egyáltalán), mint amennyivel a te esetedben olcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák