Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3aTi3

    tag

    Sziaztok; átolvastam jópár hsz-t, de szinte mindenhol 10-ért keresnek hangszórót. Nekem 20e lenne rá, de kicsit szétnézve nem találtam olyan igazán jó választást.

    eddig egy z4-et néztem ki, de arról se mondanak tul sok jót (vaniliásrönk).
    a creative cuccok között meg nem találtam kinézetre megfelelőt. az i-trugue sorozat legtöbb darabja nekem már tul hivalkodó, a gigaworks t20 meg ugy érzem kevés lenne zenéhez.
    az 1250x meg egy kicsit nagy lenne az asztalomra (koliszobába kéne, ezért szeretnék vékony szatellites 2.1-et, h maradjon hely az asztalon)
    most nézem az edigitalnál az Altec Lansing FX4021 cuccot, kinézetre ez pl. bejönne, de irnak ilyet hozzá, h ''az 5.25'' méretű mélynyomó a kétszer ekkora méretű hangszórókhoz mérhető hangzást biztosít''; ez mit jelenthet, és mekkora az az 5.25''?

    Szóval segitsetek lécci 20 rugóm lenne a cuccra, zenéhez, filmhez kell, a kis méret pedig előny. Tudtok vmit ajánlani? Sürgős lenne, mert zene nélkül vagyok a szobában már 2. napja, és igy nem élet az élet :)

    hmm... jobban megnéztem a creative holnapját és van pár i-trigue ami tetszik. a 3300 mondjuk pont benne van az árban és elég tetszetős (nem olyan gagyi a dizájn mint a 3400-nál)
    ugyhogy lehet h ez lesz... vkinek tapasztalat róla esetleg?

    én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

Új hozzászólás Aktív témák