Zsákbamacska Oppo-módra

A Realme 3 Pro-t két nap múlva elő lehet rendelni, csak azt nem tudja senki, tulajdonképpen mit vásárol meg.

A Realme vezérigazgatója osztotta meg az infót Twitteren, hogy április 19-től előrendelhetővé válik a Realme 3 Pro, amivel csak annyi a probléma, hogy a készüléket még nem mutatták be. A Blind Order szó szerint vakon rendelést jelent, ami elég merész, de kétségkívül magabiztos marketinghúzás. Annyi biztos, hogy a készülék erősebb lesz, mint a Realme 3, tekintve, hogy ez a Pro verzió, de részleteiben eddig nem sok információ derült ki az eszközről.

Nyilvánvalóan komolyabb lapkakészlettel számolhatunk, mint a Realme 3 Helio P70-es szettje, illetve erősebb grafikus képességekre. Szintén Madhav Sheth posztolta a Twitterre, hogy a Realme 3 Pro képes 60 fps sebességgel futtatni a Fortnite-ot, ami eddig a csúcsmodellek (Snapdragon 855 és Kirin 980-as szettel kompatibilis) kiváltsága volt. Ezen kívül eddig annyit sejtünk, hogy a Relame 3 Pro 6,3 hüvelykes FHD+ kijelzővel, közel 4000 mAh-s akkumulátorral és 6 GB rendszermemóriával várható. És a Redmi Note 7 Prot szeretné lenyomni.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Realme 3

    Az Oppo almárkájának legújabb terméke is Indiában kezd, korrekt előrelépés történt a külsőben, a hardverben és várhatóan a kamerát tekintve is.

  • Bemutatkozott a Redmi Note 7 Pro

    Az MWC-t elkerülve, Indiában mutatkozott be a cég legújabb ár/érték bajnoka, ezúttal már tényleg Sony IMX586-tal.

Hirdetés