Záporoznak a Motorola Edge hírek

Egy csúcsmodell és egy középkategóriás Motorola várható, a széleknél lehajló kijelzővel.

Hirdetés

Egyre kevesebb kétség maradt a Motorola visszatérését illetően a csúcskategóriába: egyre csak gyűlnek az Edge és az Edge+ pletykái. Az utóbbit nem meglepően a Snapdragon 865 hajthatja meg, 6,67"-es, a szélein jelentősen lekanyarodó, 90 Hz-es FHD+ megjelenítővel, minden bizonnyal az OLED fajtából.


A Motorola Edge+ korábban kiszivárgott renderképe (forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

Mishaal Rahman akár 12 GB RAM-ra és 5170 mAh-s akkumulátorra számít, a főkamera 108 megapixeles lehet, a szelfiluk elöl pedig egészen apró. Nem hiányozhat természetesen az 5G modem, milliméteres hullámhosszok támogatásával.

A Motorola Edge élőképen
A Motorola Edge élőképen (forrás: XDA-developers)

A Motorola Edge sem lesz gyenge darab, sőt: maradhat a 6,67"-es FHD+ panel, a 90 Hz képfrissítés és az 5G modem. A hardver viszont leválthat a nem éppen gyenge Snapdragon 765-re, a memória mérete pedig 6 GB-ra.

A Motorola Edge beálllításai
A Motorola Edge beálllításai (forrás: XDA-developers) [+]

A kiszivárgott képek hátul 64 megapixeles főkamerára utalnak quad-Bayer szűrővel, a telep 4500 mAh-s lehet. A két Motorola Edge megjelenési időpontjáról és áráról egyelőre nem sokat tudunk, a tervekbe pedig a pandémia könnyen beleszólhat. Elég valószínű ugyanakkor, hogy az amerikai Verizon szolgáltató a forgalmazók között lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés