Xiaomi Mi 5s kamerafotók, teljes valójukban

Hirdetés

Kétségtelenül nagyot szólt a Xiaomi tegnapi bemutatója, amely leleplezte az ultrahang alapú ujjlenyomat-olvasóval és a bővebb tárhelyopció esetében nyomásérzékelős kijelzővel megáldott Mi 5s-t, illetve a phablet méretű Mi 5s Plust. A Snapdragon 821-es SoC és a küllem sem semmi, ám a Xiaomi kamerás fronton is odatette magát.

A Mi 5s (egy hátlapi kamerával) és a Mi 5s Plus (dupla hátlapi kamerával)
A Mi 5s (egy hátlapi kamerával) és a Mi 5s Plus (dupla hátlapi kamerával) (forrás: MyDrivers)

A kisebbik modell azt a 12 megapixeles, Sony IMX378-as szenzort kapta meg, amely a Nexus 6P-ben remekelő IMX377 tulajdonképpeni folytatása, és amely a tippek szerint az új Pixel készülékekben is kiköt majd, így ilyen szemmel is érdemes az alábbi, a GizmoChina által megosztott Mi 5s képeket nézegetni. A pontos pixelszám 4000 x 3000, a rekeszérték f/2.

A Mi 5s Plus kameráját már több titok övezi, a termékoldalról csak annyi derül ki, hogy egy színszűrős és egy monokróm szenzor dolgozik össze, egyaránt 13 megapixelen, a márka, a típus és a rekeszérték nincs megemlítve (egy prezentációkép szerint f/2,2-es a blende). Íme, néhány monokróm fotó a termékoldalról, HD felbontáson:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés