Xiaomi Civi 3, négy színben, május 25-én

Még a héten bemutatja a Xiaomi a Civi 3-at, kéttónusú hátlappal, némileg új hardverrel.

Nem telt el egy teljes év a Xiaomi Civi 2 (felénk Xiaomi 13 Lite) premierje óta, hamarosan mégis érkezik az utód, a Civi 3. Ezt múlt héten jelentette be a vállalat, ma pedig azt is közölték, hogy nem várnak sokat a termékpremierrel, május 25-én bemutatják a telefont. Azt promóciós anyagokból tudni, hogy MediaTek Dimensity 8200 dolgozik majd a modellben, mellé LPDDR5 típusú memóriát és UFS 3.1-es tárolót épít a Xiaomi a készülékbe. A legerősebb kiszerelés állítólag 12/512 GB-os lesz.

A bemutató dátumát közlő poszter
A bemutató dátumát közlő poszter (forrás: Playfuldroid) [+]

Az akku marad 4500 mAh-s, mellé pedig a 67 wattos vezetékes töltés is. Ugyanígy a kijelző sem változik a Civi 2-höz képest, ívelt szélekkel szerelt 6,55 hüvelykes AMOLED panelről beszélhetünk kijelző alá rejtett ujjlenyomat-leolvasóval. Hiába a hosszúkás kivágás a kijelző tetején, a két 32 megapixeles előlapi kamera mellé 3D arcazonosító hardver nem kerül, a pirula egy széles és egy ultraszéles kamerát rejt csupán.

Négy színben lesz kapható a telefon Kínában és a szürke kivételével mindegyik modell kéttónusú hátlappal lesz felszerelve. A színek kiválasztásában a WSGN segítettNégy színben lesz kapható a telefon Kínában és a szürke kivételével mindegyik modell kéttónusú hátlappal lesz felszerelve. A színek kiválasztásában a WSGN segítettNégy színben lesz kapható a telefon Kínában és a szürke kivételével mindegyik modell kéttónusú hátlappal lesz felszerelve. A színek kiválasztásában a WSGN segítettNégy színben lesz kapható a telefon Kínában és a szürke kivételével mindegyik modell kéttónusú hátlappal lesz felszerelve. A színek kiválasztásában a WSGN segített Négy színben lesz kapható a telefon Kínában és a szürke kivételével mindegyik modell kéttónusú hátlappal lesz felszerelve. A színek kiválasztásában a WSGN segített (forrás: GSMArena) [+]

A hátlapon állítólag 50 megapixeles Sony IMX800-as kamera dolgozik majd optikai képstabilizálással, a Xiaomi által közölt termékfotók szerint pedig a kamerák elrendezése némileg változik: egy nagy kör rejti majd a három szenzort. A kéttónusú hátlapok színei egyébként a Worth Global Style Network (WGSN) közreműködésével lettek kiválasztva, állítólag az alapján, hogy milyen színek lesznek divatosak az évben.

Arról egyelőre nem tudni, hogy Európába érkezik-e a termék a Xiaomi T-szériás telefonjai, esetleg Lite NE név alatt, vagy majd a 14-es sorozatban. Biztosat egyelőre nem lehet tudni róla.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés