Hirdetés

WP blog: MWC-alkalmazás a Nokiától

Az LG-hez hasonlóan a Nokia is elkészítette a Mobile World Congress-szel kapcsolatos alkalmazását, mely Windows Phone telefonokra érhető el. A szoftver jól jöhet a barcelonai szakkiállítás résztvevőinek, de az érdeklődők számára is hasznos lehet, hiszen rengeteg extra információt tartalmaz a finnek programjával kapcsolatban.

Az app a finnekkel kapcsolatos történésekre fókuszál, különös tekintettel a Nokia fejlesztői napra, mely hétfőn kerül megrendezésre. A programból egy gombnyomással elnavigálhatunk a rendezvényre (természetesen Nokia drive alapokon), megjeleníthetjük a helyszínt a térképen, illetve az AR@Barcelona szolgáltatás is elérhető. Piros pontot ér, hogy a szoftver ezek mellett egy komplett, az összes kiállítót tartalmazó térképet is tartalmaz, mellé egy jól használható kereső társul. Az alkalmazás a képernyőzárba is be tud építeni, a soron következő eseményre figyelmeztetve a felhasználót.

Az alkalmazás futtatásához egy Windows Phone 8 vagy Mango alapú mobilra van szükség, ám a gyártó figyelmeztetése alapján bizonyos funkciók nem elérhetőek WP7.5-ös eszközökön. További információért katt ide.

Azóta történt

Előzmények