Hirdetés

WayteQ blog: Új termékek és friss hírek a WayteQ-től

Ahogy az lenni szokott, a viszonylag csendes nyár után ősszel már számos újdonság kerül elérhető közelsége, mind számunkra, mind pedig a végfelhasználóknak. Így van ez a WayteQ-nél is, akik az elmúlt hónapok során keményen munkálkodtak azért, hogy ismét felhívják magukra a figyelmet. Ezúttal a legújabb termékekről tájékoztatjuk olvasóinkat, valamint egy kis előzetest is nyújtunk, hogy mi várható a közeljövőben. Már a boltokban van és megvásárolható a Xiaomi Redmi 2 Pro készülék, melynek elődjét mi is teszteltük. A korábbi verzióhoz képest megduplázták a RAM és a belső memória méretét, a többi tulajdonság nem változott, tehát maradt a négymagos Snapdragon 410 processzor, 8 megapixeles kamera és a MIUIv6 alapú szoftver (MIUIv7-re frissíthető). Mindezt kártyafüggetlenül, gyári garanciával 59 900 forintos áron kapjuk meg.

Lenovo ZUK Z1
Lenovo ZUK Z1

Ezen felül is több pozitív hírrel szolgálhatunk mobilos fronton. A OnePlus értékesítést a román és szlovák piacra is megkapta a WayteQ, itthon pedig a gyártó weboldaláról vagy bolti forgalmazásban is beszerezhető. Mindezekhez hozzátartozik, hogy nemsokára a OnePlus Two is elérhető lesz. Még ebben a hónapban várható egy másik érdekes újdonság, a Lenovo ZUK Z1 érkezése is, valamint egy újabb márkával sikerült megállapodniuk, ez pedig a Meizu. Itt elsőként az M2 Note kerül a kínálatba, majd kicsivel később a sima M2 is követi majd. Xiaomi vonalon a már említett Redmi 2 Pro-n felül az új Note 2 lesz a következő delikvens. Ezen modellek pontos érkezéséről és árairól természetesen beszámolunk, illetve igyekszünk minél hamarabb tesztet is közölni róluk. Ezentúl tehát a Xiaomi és a OnePlus mellett már a Meizu is megtalálható lesz a WayteQ hazai kínálatában.

Yoobao Master M20
Yoobao Master M20

Tartozékok terén is történt némi vérfrissítés, a Yoobao új, nagyteljesítményű külső USB-s powerbankjai már elérhetőek. A Master M16 típus igen méretes, 16 000 mAh-s kapacitással bír, minőségi akkumulátorcellákkal és töltésvezérlővel. Hasznos, hogy dupla USB kimenettel rendelkezik, melyek 1 és 2 amperes töltőáramot tudnak biztosítani, akár egyszerre két eszköznek is. Ezen felül egy beépített LED zseblámpává alakítja az eszközt, ez esetben egyetlen töltéssel 41 napig(!) tud világítani. Kapacitásában különbözik a Master M20, itt még több, 20 000 mAh-nyi energiát tudunk a zsebünkben hordani. Itt sem hiányzik a LED fény és a dupla, 1 és 2 amperes USB kimenet. Az M16 ára 10 900 forint, míg az M20 12 900 forintba kerül.

Azóta történt