Hirdetés

WayteQ blog: Indulás!

Olvasóink már megszokhatták, hogy időről-időre beújítunk egy bloggal, egyik-másik olykor kifut és nem frissül tovább, de jellemzően inkább gyarapodnak a tartalmak, aminek persze örülünk, s remélhetőleg tudunk olyan információkat megosztani, amelyek egy cikkben, vagy egy hírben egyébként nem bukkannának fel. Most megint új blog indul, a WayteQ nevű cég, amely eddig jellemzően a navigációs berendezéseiről volt ismert, új vizekre (is) evez.

A WayteQ ugyanis roppant hamar belevág telefonok és táblagépek forgalmazásába, nem mellesleg erősnek számítanak a set top boxok vonalán is. Tartalom tehát lesz bőven, hétfőn rögtön egy androidos okostelefonnal kezdünk, de már itt pihen a szerkesztőségi szekrényben a tablet is. Nem feledkezünk meg a navigációs vonalról sem, bár egy kicsit másra kell itt gondolni, mint eddig, eleinte a PNA-vonalat hanyagoljuk és a szoftverekre megyünk rá, de a klasszikus autós navi is előbb-utóbb fel fog bukkanni, csak éppen egy kicsit más alapokon, mint amit eddig megszokhattunk.

Ez bizony egy táblagép
Ez bizony egy táblagép

Hétfőn tehát már érdemi tartalommal is szolgálunk, a WayteQ blog ezennel él, s természetesen várjuk a fórumba is a cég termékeivel kapcsolatos kérdéseket, amelyekre igyekszünk válaszokat találni.

Azóta történt