Vertu Ti Colors – vörös és kék

Hirdetés

A Symbian platform fejlesztésének leállítása után egyértelmű volt, hogy a Vertu is új operációs rendszer után néz, ám a Nokiával ellentétben ez nem a Windows Phone, hanem a sokkal jobban testreszabható Android lett. Az Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó Vertu Ti további érdekessége, hogy a 3,7 hüvelykes megjelenítőjét zafírkristály védi, mely a gyártó állítása szerint a legnagyobb egyben feldolgozott zafírüveg. Az exkluzivitás jegyében a 2,7 millió forintos mobilból kék és vörös változat is készült, ám ezek mindössze ezer-ezer példányban lesznek elérhetőek. A titánba burkolt Vertu Ti Colors technikai fronton átlagosnak mondható, hiszen csupán 480 x 800 képpontos megjelenítőt kapott, mely mellé 8 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, GPS, WLAN és Bluetooth 4.0 modult, 21/6,76 megabites HSPA+ hálózati támogatást, 1,7 GHz-es kétmagos processzort, 1 GB RAM-ot, 64 GB belső memóriát, microSDHC kártyafoglalatot kapott.

Azóta történt

  • Vertu Constellation - a luxus droid

    Titánba, zafírba és bőrbe csomagolt méregdrága Jelly Bean mobillal rukkolt elő a prémium megoldásairól ismert brit manufaktúra.

  • Bemutatkozott a Vertu Signature Touch

    Méretes Full HD kijelzővel, Hasselblad kamerával, Bang & Olufsen hangrendszerrel és szélsebes Snapdragon 800 processzorral érkezik az egzotikus bőrökbe és nemesfémekbe burkot új Vertu csúcsmobil.

Hirdetés