Új Walkman készülék a Sony Ericsson-tól

A Sony Ericsson ma jelentette be a legújabb tagját a sikeres koncepciónak, a Walkman készülékeknek. A W550 névre hallgató telefon széles szolgáltatási köre biztosan kielégíti a szórakozni vágyó fiatalok igényeit.

A fejlett multimédiás lejátszó vagy a kitűnő minőségű sztereó hangszórót használja, vagy a szintén kiemelkedő fülhallgatókat veszi igénybe a zene megszólaltatására. A 256MB beépített memóriára bőven ráfér 60-120 MP3 vagy AAC szám (a mennyiség természetesen függ a minőségtől). A számok átmásolását a Disc2Phone nevezetű, számítógépes program segíti. Az akkumulátor pedig úgy lett tervezve, hogy több mint 30 óra zenehallgatást is ellásson kellő energiával.


Forrás: www.slashphone.com


A zenei szolgáltatásokon kívül megtalálható az 1.3 megapixeles kamera 4x digitális zoommal, internet böngésző, Bluetooth és USB kapcsolat támogatása. A készülék több változatban is megjelenik, a W550i és W550c néven. A különbség csupán annyi, hogy az utóbbit a kínai piacon, az előbbit pedig – az Egyesül Államokat kivéve – szinte mindenhol tervezik bevezetni. Amerikában június 13-án, New Yorkban mutatták be a W600a Walkman telefont, mint Tri-Band/EDGE készüléket. Hamarosan pedig, mint Quad-Band/EDGE (850/900/1800/1900 MHz) eszközt láthatjuk az európai polcokon is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés