Új Nokia N76 firmware

Hirdetés

A Nokia előszeretettel foltozgatja az Nseries modellek szoftverét. Igazából csak azokat. Az új Nokia N76 firmware már tartalmazza a Nokia MAPS 1.0 alkalmazást is, a „My Conent” nevű kereső alkalmazás új, 4.0-ás verzióját tartalmazza mely az aktív készenléti kijelzőről is könnyen elérhetővé vált.
Végre javult a böngésző is, mely eddig néhány oldal megnyitásakor szó nélkül kilépett. Ugyan minket nem érint, de az N76 korábbi szoftvere nem érte el a SIM-et ha a hongkongi kínai nyelv volt beállítva. A javítás utána külső kezelőfelület is rendesen működik Push-To-Talk hívások közben is és a készülék már nem indul újra olyan misztikus események közben sem, ha valaki videohíváskor épp a külső kijelző segítségével fotózott.
A korábbi verzió néha hibásan jelezte ki az új üzenetek számát és az elmulasztott hívásokat is és az email kliens is automatán beállíthatóvá vált a szolgáltató paraméterei segítségével. A szoftver telepítése a Nokia készülékekhez mellékelt PC Suite alkalmazásban található Updater segítségével könnyen megoldható, de előtte ajánlatos biztonsági mentést készíteni.
  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés