Hirdetés
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wise0.tamas #9 üzenetére
Abban lehet akkut cserélni.
-
wise0.tamas
újonc
Szintén zenész: nekem továbbra is a Buds Live ezek közül a kedvenc (használom gyakorlatilag napi szinten). Mert a többi "in-ear" (agybadugós) változat nem fér be a fülembe.
Csak a Plantronics Fit 3100 (ezt már ritkábban használom) és a Samsung Buds Live (még jól működik, pedig használtan vettem ezt is) használható nekem, meg, persze, a Poly Focus 2 UC (használtan vettem kb. harmad áron, ~20eFt-ért, újonnan 60+eFt-ért láttam alza-n), mert 8 órát van a fejemen, és bírja, meg én is...
Az, viszont, tényleg szomorú, hogy Samsung a Live óta nem jelentetett meg hasonló kialakítású headset-et, de ezt már nem is támogatja (tudtommal nem kap már friss firmware-t sem)Kéne valami ilyen a Samu-tól már...!
Én most fontolgatom, hogy utánpótlásnak még beszerzek egy újat vagy használtat... -
rajo1911
csendes tag
Szóval a Buds Live már smafu
-
QN91A tv-hez használom a Buds 2 Pro-t olykor, de már 4-5 méter után akadozik.
Airpods pro 2-höz hasonlítva a jelerőssèg és akkuidő botrányos szerintem.Ellenben pozitív, hogy megkapják az alma oldalon Spatial audio nevezetű dolgot.
-
Ck.
addikt
Ettől még nem lesz kényelmesebb...egy komolyabb birkózás sem tördeli úgy össze a fülporcot, mint ez a jóság...
Maradok budokban csakis a Bose QuiteComfort earbuds (Ultra) szériánál. Egyébként over ear fejhallgató. -
vilmose33
őstag
Remek funkció, követem mikor lesz magyar is.
-
Rigormortiis
veterán
Az mindenképpen pozitív, hogy már évek óta forgalomban lévő eszközök is kapnak funkcióbővítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest