Hirdetés

Új Captain America játék érkezik

Hirdetés

Manapság már nem meglepő, ha a nagyobb szabású mozifilmek mellé mobiltelefonos játék is érkezik, az okostelefon-piac elképesztő ütemű térnyerésének logikus következményéről van szó. Ez a helyzet a hamarosan (a tengerentúlon április 4-én) mozikba kerülő Captain America: The Winter Soldier című filmmel kapcsolatban is, a képregényhős legújabb kalandjait bemutató mű mellé egy hasonló című akciójátékot is kapunk. A szoftvert a Gameloft fejleszti a Marvellel együttműködve.

A játék március vége felé lesz elérhető az alkalmazásboltokban, a pontos dátum és az ár egyelőre nem ismert, Android, Windows Phone és iOS platformokon jelenik majd meg.

Hirdetés

Azóta történt

 • Alkalmazásbemutató: Smash Hit

  Remek fizikával és hangulatos grafikával támad a Smash Hit, melyet az egyszerű játékmenet ellenére nem könnyű lerakni.

Előzmények

 • Alkalmazásbemutató: Fantasy Breaker

  Ma egy magyar fejlesztésű, androidos és iOS-alapú készülékekre is elérhető alkalmazást mutatunk be, mely a faltörő játékok kínálatát erősíti.

 • Alkalmazásbemutató: BADLAND

  Hangulatos grafikával és addiktív játékmenettel támad a BADLAND, mely iOS és Android mellett BlackBerry platformon is elérhető.

 • Alkalmazásbemutató: Plants vs. Zombies 2

  Androidos és iOS alapú készülékekre is elérhető a Plants vs. Zombies második része, a változatlan alapreceptet számos új pályával, ellenféllel, zöldséggel és kihívással egészítették ki.

 • Alkalmazásbemutató: Dead Trigger 2

  A tavalyi év legjobb lövöldözős-zombis játéka újra támad, a második részben erősebb élőholtak, összetettebb játékmenet és fejlettebb grafika várja az embert.

Hirdetés