Új adatcsomagok a Pannon GSM-től

Kibővítette mobil adatátviteli szolgáltatáscsomagjait a Pannon GSM. A mobil szélessávval az internet lényegesen gyorsabb lett, és az új csomagok között mindenki megtalálja a wap- és internet használati szokásainak leginkább megfelelőt. Az átlátható és kedvező árazás mellett jövő év februárjáig jelentős havidíj-kedvezményt kínál előfizetőinek a Pannon GSM.

A Pannon GSM a hozzáférés jellegétől független, időbeli korlátok nélküli mobil adatcsomag-struktúrát vezet be kártyás és számlás ügyfelei részére 2005. október 18-tól. A tarifaszámításban az internet vagy WAP hozzáférést egyformán kezelő konstrukciók az eddigieknél átláthatóbb megoldást biztosítanak a Pannon GSM ügyfelei számára. Továbbá, az adathívás, GPRS, EDGE vagy 3G alapú forgalom között sincs díjazásbeli különbség, ami szintén nagy előny, hiszen a mobil szélessáv hálózat az eddigieknél lényegesen gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít.

A korábban is létező Mobile Data Start, illetve Mobile Data 500 csomagok módosításával, valamint négy új csomag bevezetésével szinten minden mobil adatátviteli elvárást kielégít a Pannon GSM. A változással egy időben a Pannon GSM megszünteti korábbi Mobile Data 1 és Mobile Data 30 csomagjainak, valamint az átalánydíjas PannonW@P hozzáférés csomagok értékesítését. A már megkötött szerződések változatlan feltételekkel továbbra is érvényesek, illetve ezen kondícióknak megfelelően módosíthatók az alábbi csomagok bármelyikére.


Az átalakított adatcsomag-struktúra bevezetésével párhuzamosan a Pannon GSM egy különleges ajánlattal jár azok kedvében, akik még csak most ismerkednek a mobil adatátvitelben rejlő lehetőségekkel és szolgáltatásokkal, ám szeretnék rögtön minél teljesebb mértékben ki is használni azokat. A most bevezetett Mobile Data 50 csomagot ezért 2006. február 1-jéig kedvezményesen, a Mobile Data 3 csomag havidíja ellenében vehetik igénybe a Pannon GSM azon ügyfelei, akik legkésőbb december 1-ig megrendelik a szolgáltatást.

Az ajánlatot választó előfizetőink havi 490 forintért vethetik bele magukat az információ áradatába, kihasználva a mobil szélessáv egyre növekvő, jelenleg több mint ezer településre, a lakosság 60 százalékára kiterjedő lefedettségét.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés