U11 life sok kávával, U11+ áttetsző hátlappal

Hirdetés

A HTC maga is mutogatja november 2-ai sajtóeseményének főszereplőjét, egyes források szerint főszereplőit. Felbukkant például egy kép, amelyen egy U11-szerű készülék hátlapjának teteje pillantható meg egy kameralencsével, a hozzá tartozó elemekkel és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. Az U11+ hátlapja a lenti renderen olyan, mintha félig átlátszana, és Evan Blass megerősítette: fekete, ezüst és áttetsző változatban is elérhető lesz a csúcskészülék, a mobilgyalázó Zack Nelson legnagyobb örömére.

Persze nem csak Blass és a szokásos források tudnak szivárogtatni, a T-Mobile amerikai oldala lényegében mindent elárult a kisebbik testvérről, az U11 life-ról. Az olcsóbbik fivért a nyolcmagos Snapdragon 630 hajtja majd 3/32 GB-os RAM/ROM kombinációban. Ez a modell is megkapja az Edge Sense szorítófunkciókat, továbbá IP67-es szabványú por és víz elleni védelmet, 2600 mAh-s telepet, 16 megapixeles elő- és hátlapi kamerát, USB-C portot 2.0-s adatátvitellel, valamint a Sense UI felületet, egyelőre Android 7.1.1-gyel.

Várhatóan ezúttal sem lesz 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet, azaz a fülest is a Type-C portra kell kötni. A fenti renderkép már Roland Quandttól származik, és előlapi ujjlenyomat-olvasót ábrázol, nem kevés képernyőkávával. Ez a kép Sense UI helyett Android One kiszerelésre és vegytiszta zöld robotos rendszerre utal, lásd az ikonkészletet elöl és a feliratot hátul. Ez a modell Quandt szerint 369 euróba kerülhet, ami 115 ezer forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

Hirdetés