2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Tovább menetel a Samsung Indiában

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung

A J széria nagyon népszerű arrafelé, még szerencse, hogy nemrég bővítették a kapacitásokat. Nem is felejtik el megemlíteni, hogy a világ legnagyobb gyárában készültek a telefonok.

A Samsung Galaxy J készülékek a legkedveltebb, vagyis pontosabban legszeretettebb mobilok Indiában, csak ilyen szó a magyarban nem igazán van. Mindenesetre a Samsung sajtóközleménye szerint a most loved okostelefonok a világ második legnagyobb piacán jelenleg a Galaxy J6 és a duplakamerás Galaxy J8. Előbbi május végén, utóbbi július elsején került forgalomba, azóta összesen naponta 50 ezer darabot értékesített a gyártó. Ami 2 millió eladott készüléket jelent bő két hónap alatt.


[+]

A Galaxy J6 nálunk nem aratott akkora sikert, noha komoly baj szokás szerint nem volt az eszközzel, leszámítva az árát. És kivételesen néhány egyéb apróságot a kategóriában. A nemrég bemutatott J8-hoz még ne volt szerencsénk, de nagy meglepetést az sem fog okozni, tekintve, hogy egy kissé szerényebb, plasztikba burkolt A6+ A Samsung új funkciót is bemutatott, kifejezetten az indiai piac igényei alapján fejlesztve: ez Chat over Video, ami azt tudja, hogy transzparens billentyűzetet és folyamatos videolejátszást biztosít az írásbeli kommunikációval párhuzamosan.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.