Tokok igazolják a Galaxy Note 10 Pro pletykáit

3,5 milliméteres jack nem valószínűen, infraport viszont jó eséllyel lesz az új Note külsején. Az előző generáció tulajdonosai egyelőre az éjszakai módnak örülhetnek.

Galaxy Note-vonalon sem maradnak el a mai hírek. Az augusztus végére várható Note 10-bemutató egyre közelebb van, és az eddig megjelent rengeteg információn kívül már láthattunk valósnak tűnő tokfotókat a termékről, ami a múltkori renderek hitelességét támasztja alá. Az S-Pen helye egyértelműen látszik, ahogy a Type-C csatlakozóé is, 3,5 milliméteres kimenetnek nem jutott hely, viszont infraport várhatóan kerül rá.

[+]

A 6,8 hüvelyk körüli Dynamic AMOLED panelbe integrált ujjlenyomat-olvasó várható, a jelenlegi források egyébként 256 GB-os belső tárolóról és 12 GB RAM-ről beszélnek. A tripla hátlapi kamera hagyományos, ultraszéles és telefotó rendszerekből állhat össze.

[+]

Ezekről egyelőre még csak távolabbi jövőként beszélhetünk, ami viszont már egyértelműen itt van, az a Galaxy Note 9 legújabb frissítése, a 704 megabájtot nyomó N960FXXU3CSF9, ami a magyar régióba is érkező, a készüléket éjszakai móddal és integrált QR-olvasó funkcióval felvértező frissítés, természetesen a júniusi biztonsági csomaggal együtt.

Előzmények

Hirdetés