Hirdetés

Több adatot is megerősített a OnePlus vezérigazgatója

Pete Lau, a OnePlus vezérigazgatója a vállalat következő zászlóshajójáról beszélt, ami minden bizonnyal OnePlus Two néven kerül majd forgalomba. A készüléken már a Hydrogen OS (vagy H2 OS) operációs rendszer fog futni, ami egy Android Lollipopra épített szoftver. Az új OS a Cyanogenmodot váltja, sajnos nem volt egyezség a fejlesztésekről, ezért vált másra a kínai vállalat.

Lau megerősítette, hogy a masina burkolata alatt egy Snapdragon 810 SoC teljesít majd szolgálatot. Hogy ez mennyire jó ötlet, figyelembe véve a melegedéssel és a konstrukciós hibákkal kapcsolatos problémákat, azt még nem lehet tudni, mindenesetre igen erős lesz a kütyü, és mire hivatalosan a boltok polcaira kerül, addig talán a Qualcomm is kiad majd egy frissített chipsetet, ami a kütyübe is belekerülhet. A lapkánál sokkal biztatóbb hír, hogy a OnePlus Two ára valahol 403 dollár, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 108 ezer forint körül alakul majd, amivel a legtöbb konkurens fölé emelkedhetne termékével a vállalat. A második generációs készülék a hírek szerint a harmadik negyedévben debütál majd, méghozzá ujjlenyomat-olvasóval ellátva.

Azóta történt

  • Benchmarkteszten járt a OnePlus 2

    Az egyelőre még csak A2001 modellszámon rögzített masina Snapdraong 810 SoC-vel és 3 GB RAM-mal teljesítette a Geekbench 3 tesztjét.

Előzmények

Hirdetés