Hirdetés

TDK blog: Elindult a második nyereményjáték

A tavalyi év egyik legsikeresebb játéka volt a közel 1500 fórumozónkat megmozgató TDK Life on Record nyereményjáték, melyet a gyártó hazai képviseletének munkatársai legalább annyira szerettek, mint a játékosok. Épp ezért viszonylag hamar úgy is döntöttek, hogy itt az ideje a folytatásnak, melyet ezzel a blogbejegyzéssel be is jelentünk!

A főnyeremény két darab TREK Micro, melyeket jelen pillanatban még nem is kaphatók forgalomban
A főnyeremény két darab TREK Micro, melyeket jelen pillanatban még nem is kaphatók forgalomban

A játékkal a gyártó célja továbbra is az, hogy a Mobilarena olvasói megismerjék a márkát és elmélyítsék az audiótechnikával kapcsolatos tudásukat, épp ezért a kérdések között több edukatív jellegű is lesz, melyeket nem mindig lesz könnyű megválaszolni, de a gyártóFacebook oldala, a TDK blog, valamint maga az internet segíteni fog. A csupa helyes választ adók között a következő termékek kerülnek kisorsolása:

  • 2 darab TDK Life on Record TREK Micro (A12) hordozható hangszóró (mindkettő ugyanaz a felhasználó nyeri majd meg, listaára kb. 23 000 / darab)
  • 1 darab TDK Life on Record BA100 prémium kategóriás, armatúrás fülhallgató (listaára kb. 68 000 forint)
  • 1 darab TDK Life on Record EB900-as felsőkategóriás, armatúrás fülhallgató (listaára kb. 12 500 forint)
  • 1 darab TDK Life on Record ST360-as fejhallgató (listaára kb. 9500 forint)
  • 1 darab TDK Life on Record IP150-es headset (listaára kb. 6000 forint)

A nyereményjáték ide kattintva érhető el, a játékhoz kapcsolódó hivatalos fórumtémába pedig ide klikkelve lehet eljutni.

Azóta történt

Előzmények