Hirdetés

Tartozékblog: A Speedshoppal kiosztottunk pár BT headsetet

Ma ment ki a bemutató a világ második legolcsóbb Bluetooth headsetjéről, a mindössze 1990 forintba kerülő BH08R-ről. Ma pont a Speedshopban jártam, ahol az ottani kollégákkal történő beszélgetés végén arra jutottunk, hogy a Mobilarena olvasói felé nyújtott gesztusként a cég felajánl öt darab headsetet a Tartozékblog olvasóinak, úgyis közeleg a karácsony, a nagy nyereményjáték pedig még nem fut.


Ezt lehet megnyerni

Mivel sem ők, sem mi nem szeretnénk túl nagy felhajtást keríteni a nyereményjáték köré, ezért egy igen egyszerű metódust gondoltunk ki, mely a gyorsaságot díjazza, de azért a Speedshop weblapjára is hoz pár látogatót. A kérdésünk az, hogy mekkora a tömege a pogaBot MV200-as takarító robotnak; a kérdésre a választ privát üzenetben várom ma este 20:30-ig. Azért nem a fórumba, mert akkor az első megfejtés után mindenki látná a megoldást, aki tehát oda beírja a megoldást, az nem vehet részt a játékban. A leggyorsabb öt megfejtő kap egy-egy headsetet, amit budapesti átvétellel vagy futár segítségével történő kiszállítással is lehet kérni, a költségeket utóbbi esetben természetesen a Speedshop állja. A válaszon túl a privát üzenetbe mindenki írja bele polgári nevét, illetve azt, hogy személyesen venné át a kis headsetet, vagy futárt venne igénybe; ha utóbbi lehetőséget választja, egy postai címet és a szállítás idejét (tehát azt, hogy mikor van otthon valaki) is szeretném látni az üzenetben. A leggyorsabb öt megfejtő fórumos nevét 21:00 körül fogom kirakni a tartozékblogba, mint nem címlapos írás, de a nyerteseknek természetesen válaszolok is. 20:30 után kérem, hogy senki ne küldjön privát üzenetet, valószínűleg így is eléggé tele lesz a postaládám. Hajrá!

UPDATE: Megvannak a nyertesek, köszönjük mindenkinek, aki játszott! Sajnos sokan nem olvasták el végig a szöveget és nem írták bele nevüket/címüket, így hiába voltak gyorsak, nem nyertek. További privát üzeneteket nem kérek, a nyertesek listája a következő (igen, hatra bővült):

  • tjb007
  • Inarus
  • shev7
  • adammov
  • pekfiu
  • nyirog

Bocha

Előzmények