Táblagépet is bemutatott a Vivo

11"-es QHD panel, jó hatékonyságú lapka és billentyűzetes tok a tudáslistán.

A Vivo nagyszabású bemutatóján nem csak kvázi táblagépes panelt kínáló telefon és táblagéppé nyitható mobil tette tiszteletét, hanem egy igazi tablet is, 11"-es képátlóval. A Vivo Pad ehhez képest mindössze 6,55 milliméter vékony és 498 grammot nyom, ami a műfajban nem is rossz, a 2560 x 1600 pixeles és 120 Hz-es panelt pedig egész kevés káva veszi körbe.


[+]

Az előlapon megvan a szelfikamera és a 3D ToF szenzor, a panelben pedig a digitalizáló és így a 4096 nyomáspontot megkülönböztető stylus támogatása. Oldalirányban Dolby Atmos támogatással ellátott hangszórók sugároznak, a Type-C port pedig képes villámgyors USB 3.2 Gen1 átvitelre, illetve fürge tároló vagy monitor csatlakoztatására 4K 60 FPS kivetítéssel.


[+]

Ezek már munkára fogható eszközről árulkodnak, és ehhez passzol a fogyasztás/teljesítmény mutatóban utolsó remek Qualcomm csúcslapka, a Snapdragon 870, illetve 8 GB RAM és 128 GB-os kezdőtároló használata, 2500 jüanos árcédulával (137 ezer forint). Azért aki tényleg mindenesként akarja használni a Vivo Padot, a 8/256-os konfigurációval jobban jár (300 jüan, 164 ezer forint), és akkor már érdemes a stylust (350 jüan), a billentyűzetet (600 jüan) és a tokot is megvenni hozzá (200 jüan).


[+]

A tableten futó felületet a Vivo OriginOS HD-nak nevezi pár óriásképernyős trükkel, amibe a tulaj mobiljának kivetítése is beletartozik, persze továbbra is Android operációs rendszerről van szó. A 8040 mAh-s telep 44 watton tölthető, ami a táblagépek között elég gyorsnak mondható. Továbbra is csak a kínai start volt meg, és egyelőre mifelénk a Vivo nem próbálkozik. Ha viszont nemzetközi premiert kap a Pad, az X Fold és az X Note, azt feltétlen megírjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

Hirdetés