T-Mobile EDGE már 15 városban

Az alábbiakban a T-Mobile sajtóközleményét közöljük.

Hirdetés

A T‑Mobile 2003-ban elsőként vezette be a gyorsabb internetezést, WAP használatot biztosító EDGE szolgáltatást és a főváros mellett idén újabb 33 városban teszi elérhetővé a legkorszerűbb GSM adatátviteli megoldást.

A legnagyobb hazai mobilcég a tervezettnél hamarabb, május vége helyett mostanra 15 városra terjesztette ki EDGE hálózatát. A lefedett területeken így stabil kapcsolat esetén mobileszközökkel – telefon, kártyatelefon – az eddig megszokott érték többszöröse, akár 220 kbps sebesség is elérhető.

Az EDGE kiterjesztése mellett a T‑Mobile több városban GPRS szolgáltatásának adatátviteli sebességét is megnövelte, így az arra alkalmas készülékeken az eddigieknél 1,5-szer gyorsabban érhető el a WAP, az internet, illetve használható az MMS. Mindkét adatátviteli megoldás fejlesztésével, a HotSpotok (WLAN) számának növelésével és a 3G szolgáltatás idei bevezetésével a T‑Mobile minden ügyfele számára az igényeinek legmegfelelőbb megoldást kívánja nyújtani.

A T‑Mobile EDGE szolgáltatása a következő városokban vehető igénybe:
Balatonfüred, Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Pécs, Siófok, Szeged, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya, Veszprém

Azóta történt

Hirdetés