Szűk három hét, és itt a ROG Phone 5

Három helyszínen tartja nemzetközi bemutatóját az Asus, a berlinire március 10-én, délben kerül sor.

Hirdetés

Szűk három hét, és befut a gamer telefonok új trónkövetelője, amely leginkább saját elődjét taszíthatja le a székből. Az Asus ROG Phone sorozat ugyanis a mobiltól kezdve a kiegészítőkig rendkívüli odafigyeléssel alakítja ki efféle kellékeit a játékosok igényei mentén. Aligha lövünk mellé, ha a ROG Phone 5 esetében az 5 nm-es Snapdragon 888-as chip jelenlétére számítunk legalább 144 Hz-es képfrissítést kínáló OLED panellel, de már a 6000 mAh-s telepre és a 65 wattos gyorstöltésre is érkeztek tippek.

A ROG Phone 5 a TENAA kamerája előtt
A ROG Phone 5 a TENAA kamerája előtt

A készülék ráadásul a TENAA-hoz is ellátogatott kínai engedélybeszerzésre I005DA és I005DB kódnéven, szóval két változatban érkezhet. De mi lett a ROG Phone 4-gyel? Semmi: ezt a számot a tetrafóbia miatt az Asus is átugorja, a hardveren, a szoftverfunkciókon és a tartozékokon viszont nem spórol. A bejelentésre Tajpejben, New Yorkban és Berlinben egy időben kerül sor, közép-európai idő szerint március 10-én, délben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Idén is több verzióban várható a ROG Phone

    Eddig is a 8, most pedig a 12 GB rendszermemóriával szerelt verzió bukkant fel, de valószínűleg nem ez lesz a maximum.

  • Videón látható a ROG Phone 5

    A gamer mobilok egyik legismertebbikét adja az ASUS a felhasználóknak, az újdonság pedig a bivaly specifikációkon túl egy hátlapi kijelzővel is megörvendezteti a felhasználóit.

  • Asus Zenfone 7 Pro - fordulásból lő, gól

    Azért szeretjük az Asust, mert mernek próbálkozni. És van, amikor ennek remek termékek lesznek az eredményei, a Zenfone 7 Pro is ilyen.

Hirdetés