Szórólap került elő az Oppo R9S-ről

Hirdetés

A globális ranglistán negyedik helyen szereplő, ám hazájában a legnépszerűbb gyártó, az Oppo idén bemutatott készülékének egészen újragondolt verzióját várjuk. Illetve, tudjuk, hogy érkezni fog. A kora tavasszal bemutatott, középkategóriás eszköz, az Oppo R9 jóval magasabbra pozicionált komponenseket tartalmazó R9S változata már felbukkant néhányszor, a TENAA adatbázisából például elég sok minden kiderült. Az új anyagból pedig az is, hogy ebben mi volt tévedés.


[+]

Míg az R9S kialakítása nem fog változni, megmaradnak a valóban keskeny oldalsó kávák, a karcsú, fém kivitel és az 5,5 hüvelykes, FHD Amoled kijelző, addig a rendszer működtetéséért már nem a MediaTek Helio P10-es megoldása, hanem a Qualcomm Snapdragon 625-ös SoC felel. A kamerák felbontása elvileg maradt, továbbra is kissé szokatlan eloszlásban. Míg az előlapi modul 16, addig a hátlapi mindössze 13 megapixeles lehet.


[+]

További változás a Cat.7-es LTE, a kétsávos ac szabvánnyal is barátkozó WiFi, valamint az eddigi információkkal ellentétben nem 2850 mAh-s teleppel számolhatunk az újdonság esetében, hanem 3010 mAh kerülhet bele, amit a gyártó saját, Super VOOC szabványa szerinti tempóban is tölthetünk. Mármint gyorsan. Az érkezés dátumához, vagy a várható árszinthez továbbra sem kerültünk közelebb, de kíváncsian várjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés