Még nagyobb kijelzővel érkezett a Redmi Watch 4

A Redmi K70-es modelleket szokás szerint hordható okoseszközök kísérték, köztük az 1,97 hüvelykes megjelenítővel szerelt Watch 4 és a Buds 5 Pro.

Ahogy tavaly is, az Redmi K70, K70 Pro és K70E mellett új hordható kiegészítők is érkeztek, nevezetesen a Redmi Watch 4 és az Buds 5 Pro. A Redmi Watch 4 még nagyobb megjelenítővel és rengeteg választható stílusú és színű óraszíjjal , a Buds 5 Pro pedig Hi-Res Audio minősítéssel, aktív zajszűréssel és hosszú üzemidővel igyekszik kitűnni.


[+]

A Watch 4 idén már 1,97 hüvelykes, 390 x 450 pixel felbontású, 60 Hz-es AMOLED panelen mutatja az információkat, opció a mindig aktív megjelenítő, a maximum fénysűrűgég pedig akár a 600 nitet is elérheti, ami azért már napfényben is egész jó láthatóságot kell biztosítson. A forgatható koronával kiegészített, immár alumínium óratest 5 ATM minősítést is kapott, így úszáshoz is megfelelő védettséggel rendelkezik.


[+]

A HyperOS rendszerű óra 5.3-as Bluetoothon kapcsolódik, adott az NFC és az önálló kültéri aktivitáskövetéshez elengedhetetlen GPS modem. Az egészségfunkciók közül említést érdemel a folyamatos szívritmus-monitorozást és SpO2 mérésér, sportmódokból 150 áll rendelkezésre, egyes mozgásformákhoz pedig hang alapú instrukciók és regenerálódást támogató programok is elérhetők.

A 470 mAh-s teleppel szerelt kiegészítő 10 napos üzemidőt ígér mindig aktív kijelzővel, GPS edzéssel és folyamatos egészségmonitorozással, visszafogott használat mellett pedig akár 20 napot is elketyeg. A Watch 4 fekete és halvány ezüst színben választható 24 ezer forintnak megfelelő jüanért.

Az in-ear kialakítású, BT 5.3-as Buds 5 Pro akár 52 dB aktív zajszűrést ígér, a hangot 10 milliméteres, kerámia bevonatú magashangsugáró és 11 millimétere, titán mélynyomó szolgáltatja, az LHDC 5.0 pedig támogatja a magas minőségű átvitelt. Az élénk színkombinációban (fekete/narancs) bemutatott e-sport verzió kapott egy külön, 2,4 Hz-es Type-C USB vevőt is, ami akár 20 milliszekundumra csökkenti a késleltetést. ANC-vel 6,5 óra üzemidőre számíthatunk, zajszűrés nélkül pedig 10 órányi szolgálat reális, a tokkal együtt ez összesen 38 órára tolódhat ki. A Buds 5 Pro ára szintén 24 ezer forintnyi jüanra lett belőve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés