Szinte mindent kiszivárogtattak a Redmi K40 Gamingről

Több ízben szivárogtattak már róla, és valószínűleg nagy sikert is várnak az ár/érték bajnok gamer telefontól.

Biztos vagyok benne, hogy a Redmi, illetve a játékos vonal iránt kevésbé érdeklődő olvasóink már szinte ráncolják a szemöldöküket, ha a K40 Gaming nevét említjük, hiszen az utóbbi napokban több hír is róluk szólt, miközben a telefont még hivatalosan be sem jelentették. Mindenesetre a helyzet az, hogy mostanra már szinte mindent tudunk a mobilról, és ha a specifikációkat nézzük, ez a készülék valószínűleg a mobilos játék iránt kevésbé érdeklődő felhasználóknak is izgalmas lehet.

[+]

Ami most már biztos, hogy 5065 mAh kapacitású akkumulátor kerül bele, ettől függetlenül azonban a töltési idők nem húzódhatnak el nagyon, mivel 67W-os vezetékes teljesítményre kell számítani, ami a K40-család legerősebb kombinációját fogja jelenteni.

[+]

Valószínűleg a kihangosítási minőségre sem kell majd panaszkodnunk, hiszen a gyártó bejelentette együttműködését a JBL Audióval, és a velük közösen fejlesztett sztereó hangszórópárt fogják a Redmibe tenni. Ne feledjük, hogy a Black Shark 4 Pro és a különféle Xiaomi modellek nagyon előkelő, vezető helyet foglalnak el a DxOMark vonatkozó audio-méréseiben. Természetesen a Redmi K40 Gaming kivitele is megkapja a Hi-Res Audio és a Dolby Atmos támogatást.

Ezen kívül 120 Hz-es OLED kijelzőre, MediaTek Dimensity 1200 rendszerchipre, és fizikai triggerek jelenlétére is számíthatunk, egyelőre még a három hátlapi kamera összetételét, és a telefon méreteit azonban nem ismerjük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Előzmények

Hirdetés