Markáns AnTuTu-számmal villant a Redmi

A K40 Gaming Edition hardveres teljesítménye talán a Snapdragon 870-es konkurenseken is túlmutathat, ami a 120 Hz-es kijelzővel komoly alternatíva lehet a várható áráért.

Nagyon jó áron kínált középkategóriás mobil a Redmi K40, mostanra pedig szinte biztossá vált, hogy készítenek belőle egy gamer mobilt is, ám az ismert csúcsmodelleknél (ROG Phone 5 és kategóriatársai) valószínűleg jelenetősen olcsóbban lesz elérhető. Azt már egy ideje lehet sejteni, hogy MediaTek Dimensity 1200-as szett kerül a mobilba, ezen kívül 120 Hz-es kijelzőt, 300 Hz-es érintésérzékelést, és érintős triggereket használhatunk majd a kütyün.


[+]

A Redmi most egy AnTuTu 9-számmal érkezett, 724 495 pont pedig akkor is nagyon jól hangzik, ha ez egyébként nem jelentősen több annál, amit egy alap K40 a Snapdragon 870-nel hoz. Fontos tudni, hogy az AnTuTu 9-es számok nem vethetők össze a nemrég leváltott AnTuTu 8 értékeivel, megint eggyel komplexebb lett a mérés, és bár csomó rendszerchipnél nincs komoly eltérés a két verzió számai között, az újabb, modernebb chipek jellemzően sokkal nagyobb pontszámokat adnak a 9-es verzióval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés